Met deze smalle gevelstenen van Wienerberger win je ruimte voor isolatie

Gepubliceerd op

Wil je energiezuinig (ver)bouwen, maar ook je eigen stempel drukken? Met de smalle Eco-brick gevelstenen van Wienerberger kan je tot 3,5 cm extra isoleren, zonder dat je muur dikker wordt. Omdat er minder energie nodig is om je woning te verwarmen, bespaar je op je energiefactuur. Ontdek alle voordelen en laat je inspireren.

Smalle gevelstenen, de nieuwe duurzame standaard

Met gevelstenen uit het Wienerberger Eco-brick gamma kan je 3,5 cm meer isoleren binnen dezelfde muurdikte. Op die manier combineer je een ruime keuze aan esthetische mogelijkheden met een besparing op je energierekening. Maar ook als je liever meer binnenruimte hebt, biedt de Eco-brick collectie een goede oplossing. Tegelijkertijd legt de slanke gevelsteen ecologische troeven voor, want er is minder klei nodig voor de productie én het transport is energiezuiniger.

Ontdek alle voordelen van de smalle Eco-brick gevelstenen en vraag je gratis inspiratiegids aan.  

De nieuwe norm: slanke Eco-brick gevelstenen voor energiezuinig (ver)bouwen met stijl

Iedereen wint bij Eco-brick. Daarom besloten ze bij Wienerberger om hun nieuwe kleigevelstenen standaard ook in het Eco-brick formaat aan te bieden. De Eco-brick groeit in sneltempo uit tot een standaard in het Wienerberger-gamma. Haast alle nieuwe collecties zijn nu van bij de lancering in het tot 3,5 cm slankere formaat te krijgen.

Op zoek naar kwalitatieve gevelstenendakpannen, kleiklinkers of binnenmuurstenen voor jouw project, en benieuwd naar advies op maat? Bezoek een Wienerberger-showroom (Kortrijk of Londerzeel) en laat je begeleiden door de ervaren adviseurs. Van maandag tot vrijdag zijn de showrooms vrij te bezoeken. Voor een bezoek op zaterdag kan je hier een afspraak maken.

   

standaard