Bezoek de Wienerberger stand op BIS en recupereer tot 325 euro op je aankopen!

Gepubliceerd op 27 September 2021

Heb je (ver)bouwplannen? Dan ga je ongetwijfeld je licht opsteken op BIS. Breng zeker een bezoek aan de Wienerberger stand, want daar kun je naast frisse ideeën ook een geschenkbon scoren, geldig op kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers. Ontdek er snel meer over.

Korting op allerlei keramische bouwmaterialen

Op BIS geeft Wienerberger een overzicht van zijn uitgebreide assortiment aan bouwmaterialen. Je vindt er alles wat een (ver)bouwer nodig heeft: Porotherm binnenmuurstenen, Koramic kleidakpannen, Terca gevelstenen en Wienerberger kleiklinkers. Zie je iets dat je bevalt? Dan krijg je bij aankoop nog een serieus financieel voordeel.

Je krijgt tot 325 euro terug na aankoop van je kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers!

Hoe ontvang ik mijn geschenkbon?

Op de Wienerberger stand kun je een geschenkbon krijgen. Al wat je daarvoor moet doen, is enkele vragen beantwoorden over welke producten je voorkeur krijgen. Als je nadien materialen van Wienerberger koopt, geven de geschenkbonnen recht op terugbetaling van een deel van de aankoopprijs. Leer meer over deze actie.

Welke korting kan ik krijgen?

Er zijn geschenkbonnen per productgroep, dus drie in totaal: een voor Koramic kleidakpannen, een voor Terca gevelstenen & gevelsteenstrippen en een voor Wienerberger kleiklinkers.

  • Op kleidakpannen krijg je een ristorno van 125 euro.
  • Op gevelstenen en gevelsteenstrippen is er een even groot voordeel.
  • Bij de aankoop van kleiklinkers, krijg je met een geschenkbon 75 euro terugbetaald.

Daarmee wordt een bezoek aan de Wienerberger stand op BIS wel erg voordelig, want in totaal kan het jou tot 325 euro ristorno opleveren. Mis het niet!

Meer weten? Neem een kijkje op de Wienerberger website.

BIS 2021, 2-10 oktober 2021, Flanders Expo Gent, Wienerberger stand 1403

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan