Open-werf-weekend: breng een bezoek aan de werf in Zoersel

Gepubliceerd op 05 October 2021

De afgelopen open-huis-dagen waren snel volgeboekt en de bezoekers waren enthousiast na hun bezoek aan de volledig afgewerkte Arkana-woning. Daarnaast kregen ze ook een woordje uitleg van de architect en de bewoners getuigden over de ervaring van hun nieuwbouwwoning. De talrijke foto-reportages zorgen voor meer inspiratie, als je deze dagen gemist hebt.

Een werf: zeker zo interessant

Ook een werf in opbouw is uitermate interessant om te bezoeken, aangezien je dan effectief de gebruikte materialen en de werken in uitvoering kan bekijken. Een ideale fase om de werkwijze in de praktijk toe te ontdekken.

Open-werf-weekend 23-24 oktober (10u-17u)

Op 23 en 24 oktober stelt Arkana de werf in Zoersel voor je open. Omwille van de oriëntatie en het mooie zicht naar de omgeving, is getracht de bouwzone voornamelijk in de breedte zoveel mogelijk te benutten. Door de gevelopeningen zorgvuldig te kiezen worden de leefruimtes doorheen de hele dag voorzien van oost-, zuid- en west-zon. De screens garanderen een optimaal binnenklimaat. Alle functies, zo ook een carport en een tuinberging, zijn geïntegreerd in het architecturaal volume.

De binnenruimtes zijn parallel langs elkaar geschakeld. Daarbij vormt de trap een buffer tussen de eetkeuken en de zithoek. Ondanks deze ruimtelijke scheiding, vinden de functies hun connectie via bewust ontworpen looplijnen en zichtassen. De montage van het houten skelet is vorige week gestart, en tijdens het open-werf-weekend zal de chape vermoedelijk reeds geplaatst zijn.

 

Wilt u deze woning in Zoersel bezoeken? Maak dan tijdig een afspraak.

Breng je liever op een ander ogenblik een bezoek aan een nieuwbouwwoning in uitvoering? Dat kan! Samen met het bouwteam van Arkana bekijk je welke woning qua stijl of regio je het meest aanspreekt. Vervolgens plannen ze een bezoek met je in. Wil je graag meer informatie? Neem dan zeker contact op.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan