Nieuwe spraakmakende Terca gevelsteen

Op Batibouw laten de Terca gevelstenen van Wienerberger eens te meer van zich spreken. Met de gloednieuwe reeksen Cassia en Latero gevelstenen van Terca kiest u voor een woning met een sprekende en spraakmakende gevel.

Verrassend aan de Cassia gevelsteen is het gemak waarmee deze extra lange steen van uiterlijk wisselt. De ene zijde heeft namelijk een geschaafd uiterlijk terwijl de andere zijde gebroken oogt. Door afwisselend de ene en de andere zijde aan de zichtkant te plaatsen, krijgt u een hyperindividuele gevel. Dat effect wordt nog eens versterkt doordat het breukvlak tussen beide zijden voortdurend verschilt. De Cassia is verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk rood, bruin, zwart-bruin en gesmoord.

Ongelikt maar boordevol sexappeal is de Latero reeks. Dankzij de speciale productiemethode – Wasserstrich voor de kenners – heeft deze gevelsteen langs de zichtkant een oneffen textuur met putjes en ondiepe barsten die een levendig gevelbeeld opleveren. Naast de basiskleuren geel, rood, bruin en grijsgroen zijn er nog vijf extra tinten beschikbaar, van zacht tot sterk genuanceerd.

De innovatieve en bij bouwers erg succesvolle Iluzo reeks, die klassiek wordt gemetseld maar het uitzicht heeft van gelijmd metselwerk, krijgt er twee sterke kleuren bij. Pagus Rood staat voor een egaal rood met subtiele bruine accenten, dat zich uitstekend leent voor een monolithische architectuur in één kleur. Pagus Rood-Bruin is bedoeld voor bouwheren die houden van een rijke schakering aan rode en bruine tinten.

Het aanbod aan handvormstenen ten slotte wordt uitgebreid met de rood-bruine gevelstenen Milano en Trentino, twee topproducten binnen hun prijsklasse.

Voor meer info: www.wienerberger.be

Batibouw-beurs, Brussels Expo, 20/02/2014 – 02/03/2014, hal 5, stand 309

In samenwerking met Wienerberger NV

Meer nieuws van Wienerberger NV

Elfino: best of both worlds Fijn als een lei met de prestaties van een keramische tegelpan

De nieuwe tegelpan Elfino van Koramic combineert de ranke look van een lei met de uitmuntende pre

Bezoek de showroom en ontvang een cashbackkorting tot 325 euro bij aankoop van duurzaam bouwmateriaal

Heb je bouw- of renovatieplannen? Neem dan in de periode van maandag 5 oktober tot en met maandag

Brick Award 20: Een eerbetoon aan hoogwaardige baksteenarchitectuur

Architecten van over de hele wereld tonen hun moderne, innovatieve concepten met keramische mater

Nieuwe online BIM/Textuur-generator van Wienerberger: nu nog meer mogelijkheden!

Met de online BIM/Textuur-generator voor gevelstenen en kleiklinkers van Wienerberger kan iederee

GRATIS Nieuwsbrief