Wedstrijd: win een E-Board gevelisolatiesysteem t.w.v. 5000 euro (inclusief gevel make-over!)

Gepubliceerd op 05 September 2022

Wilt u uw buitenmuren laten isoleren, of droomt u van een nieuwe look voor uw gevels? Dit is uw kans! Dankzij de wedstrijd van Vandersanden kunt u een gevel make-over mét isolatie-upgrade winnen. In de prijzenpot zit namelijk een E-Board®-gevelsysteem ter waarde van 5000 euro. Ontdek snel hoe u in de prijzen valt.

E-Board®: isoleer en renoveer uw gevel tegelijk

Met het E-Board®-gevelsysteem isoleert u uw gevels en geeft u ze meteen een nieuwe look. Het kan zowel bij nieuwbouw als renovatie, zonder dat er breekwerken nodig zijn. Telkens profiteert u van belangrijke voordelen:

  1. Energiebesparing: Met gevelisolatie beperkt u warmteverliezen via uw gevels. Omdat u minder moet verwarmen, bespaart u op uw energiefactuur.
  2. Wooncomfort: In de zomer warmt uw woning minder snel op. En tijdens de winter blijft de warmte beter binnen.
  3. Mooie gevels: Uw gevels krijgen een nieuwe baksteenlook naar keuze.
  4. De waarde van uw woning stijgt: Met gevelisolatie is uw woning meer waard op de huizenmarkt.
  5. Duurzame keuze: Omdat u minder moet verwarmen, belandt er minder CO2 in de lucht. Zo draagt u uw steentje bij in de strijd tegen de klimaatverandering.
  6. Daling van het E-peil: Met gevelisolatie wordt uw woning een stuk energiezuiniger, wat een gunstiger E-peil oplevert.

Waag uw kans en win gevelisolatie!

Gevelisolatie plús een nieuwe look voor uw gevel, iets voor u? Beantwoord hier de wedstrijdvraag en maak kans op een E-Board®-gevelsysteem ter waarde van 5000 euro. Deelnemen kan nog t.e.m. 18/09/2022.

Hannes Coudenys zal de prijs aan de winnaar overhandigen. Op zijn website Ugly Belgian Houses vindt u de lelijkste woningen van het land. Eén ding is zeker: wint u de wedstrijd van Vandersanden, dan zal uw woning nooit op die site terechtkomen. Want na een renovatie met E-Board® stralen uw gevels als nooit tevoren. 

Uw buitenmuren isoleren, een must

Waarom uw gevels isoleren? Is uw woning niet of onvoldoende geïsoleerd, dan gaat er zo’n 26% van de warmte in uw huis verloren via de muren. Door uw gevels te isoleren, beperkt u warmteverliezen via de muren. De warmte blijft beter binnen, waardoor u minder moet verwarmen en uw energiefactuur daalt.

Met E-Board® zit u goed. Dit systeem voor buitenmuurisolatie isoleert uitstekend dankzij een λ-waarde van 0,031W/mK die onveranderd blijft in de tijd. U werkt alle koudebruggen weg en kunt uw woning een nieuwe look geven. Vraag de gratis infogids aan en bekijk inspirerende realisaties.

Uw gevels isoleren met E-Board®: hoe werkt het?

E-Board®-isolatiepanelen worden aangebracht op de buitenkant van uw gevels. Op deze panelen verlijmt men baksteenstrips met behulp van speciale mortellijm. Hoe uw nieuwe gevel eruit gaat zien, bepaalt u zelf. Probeer de handige kleurenselector en vind de ideale steenstrip voor uw project. Een speciaal metselverband, een reliëf, een gevelbeeld zonder voegen ... Het kan allemaal. Tip: met de textuurgenerator voor steenstrips ontwerpt u vlot online uw gevel.

Gevelisolatie én een nieuwe uitstraling voor uw gevels: het kan met E-Board®, een gecertificeerd gevelisolatiesysteem van Vandersanden. Doe mee met de wedstrijd en maak kans op een E-Board®-gevelsysteem ter waarde van 5000 euro. Daarmee geniet u van mooie gevels en extra wooncomfort, terwijl u bespaart op uw energiefactuur. Mis het niet!

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan