Vind je ideale gevelsteen, dankzij inspirerende realisaties in je buurt

Gepubliceerd op 27 February 2019

Gevelstenen bestaan in tal van kleuren, formaten en structuren. Zie je door de bomen het bos niet meer? Probeer de referentietool en ontdek inspirerende realisaties in je buurt. Zo wordt het een stuk makkelijker kiezen!

Bakstenen gevel

De baksteen blijft een populair gevelmateriaal. Niet verwonderlijk, want dit warme, 100% natuurlijke en duurzame product heeft een levensduur van meer dan 100 jaar. Nieuwbouw of renovatie, klassiek of modern. Er is altijd een baksteen die past bij je wensen. Gevelstenen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, kleuren en stijlen. Bovendien blijft het aanbod evolueren dankzij nieuwe recepten en technieken. Ontdek uiteenlopende mogelijkheden.

De gepaste gevelsteen

Je gevelsteen kies je meestal voor het leven. Een belangrijke keuze waar wij je graag bij helpen. Welke gevelsteen past het best bij jou? Bakstenen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Ga je voor handvorm met textuur, Wasserstrich (glad en licht geschaafd), Strengpers (glad en hoekig) of voor een baksteen met voegloos uitzicht? Er zijn meer dan 100 kleuren. Ook heb je keuze uit 11 formaten. In een van de showrooms krijg je zicht op het aanbod en online kun je je laten inspireren door diverse realisaties. Maar daar blijft het niet bij …

Ontdek realisaties in de buurt

Wil je zien hoe je favoriete gevelsteen eruitziet in een echte woning? Dankzij de handige referentietool zoek je gericht naar woningen in de buurt met de gevelsteen van je keuze. Filter op kleur (één kleur of een combinatie), het type voeg en de steen. Geef je locatie op en vind adressen van referenties in je buurt. Je kunt de woningen via Google Maps bekijken, of gewoon live. Stippel je route uit met de tool en ga de woning spotten. Zo ervaar je pas echt het effect van jouw favoriete gevelsteen!

Wil je hulp bij de keuze van je gevelsteen? Laat je inspireren door onze brochure, probeer de referentietool voor inspiratie in je buurt of vraag vrijblijvend advies op maat.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan