Oude gevel renoveren? Ga voor een duurzame baksteenlook met gevelisolatie in één

15/09/2022

Staat uw oude gevel er maar treurig bij? Wat zou u denken van een nieuwe baksteenlook, waarvan u de investering vlot terugverdient? Met het E-Board®-gevelsysteem renoveert en isoleert u uw gevels tegelijk, zonder dat er breekwerken nodig zijn. U wordt beloond met mooie gevels, extra wooncomfort en een terugkerende besparing op uw energiefactuur. Zo heeft u meteen minder last van de hoge energieprijzen.

Renoveer uw gevels en isoleer ze tegelijk

Bent u niet tevreden met de uitstraling van uw gevels? Zijn ze bovendien onvoldoende geïsoleerd? Dan valt er met het E-Board®-gevelsysteem veel winst te rapen. Met dit gevelsysteem krijgen uw gevels een nieuwe baksteenlook die u zelf kiest. Maar er is meer. U bespaart jaar in jaar uit op uw energiefactuur, u geniet winter en zomer van een aangename binnentemperatuur en de energieprestatie van uw woning verbetert. Ontdek een inspirerend project en lees over de ervaringen van de bewoners.

Kies hier de nieuwe look voor uw gevel en laat u adviseren door experts.

Hoe werkt het E-Board®-gevelsysteem?

Kiest u voor het E-Board®-gevelsysteem, dan wordt uw woning ingepakt met een nieuwe, isolerende jas. Die bestaat uit hoogisolerende EPS-gevelisolatie waarop baksteenstrips worden gelijmd. Voor deze ingreep zijn geen breekwerken nodig. De nieuwe laag komt tegen uw huidige gevels, dus uw bestaande gevels kunnen gewoon blijven staan. Omdat men dunne baksteenstrips gebruikt in plaats van volle bakstenen, kan men dikker isoleren. Er gaat minder warmte verloren via de muren, waardoor uw energieverbruik aanzienlijk daalt. Geen overbodige luxe, gezien de hoge energieprijzen.

Uw gevelisolatie extra snel terugverdienen? Informeer u hier over premies.

Creatieve mogelijkheden te over

Denk gerust na over de baksteengevels van uw dromen. Want als u uw gevels renoveert met E-Board®, kunt u alle kanten uit. Zo kiest u uit een enorm breed assortiment van baksteenstrips. Van klassiek rood en eigentijdse grijstinten tot stoere maar elegante zwarte gevelstenen. Het zit er allemaal bij. Telkens zijn er tal van formaten mogelijk. Ontdek de ideale steenstrip voor uw project en keur meteen de mogelijke voegeffecten. Met een strakke look zonder voegen komt uw gekozen steen extra uit de verf.

Uw eigen stempel drukken kan ook met een creatief metselverband. Met E-Board® zijn allerlei soorten metselwerkverbanden mogelijk. U kunt zelfs verschillende metselwerkverbanden combineren, zoals bijvoorbeeld verticaal stapelverband en horizontaal wildverband. Of ga voor gedurfd met een gecompliceerd patroon zoals visgraat. Doe hier ideeën op voor uw creatieve gevel en ontdek verbluffende make-overs.

Ontwerp uw nieuwe gevels online

Benieuwd hoe uw toekomstige gevel met E-Board® eruit kan zien? Met de textuurgenerator van Vandersanden probeert u online de meest uiteenlopende looks uit. Die kunt u bekijken in 3D, net echt! Keur het effect van diverse formaten, kleuren en metselverbanden tot u helemaal enthousiast bent over het resultaat. Stuurt u het bestand door naar uw architect, dan kan die het opladen in zijn/haar tekenprogramma. Zo ziet die meteen welke richting u uit wilt.

Wilt u uw gevels een make-over geven? Met het E-Board®-gevelsysteem van Vandersanden isoleert u ze in één moeite. Zo beperkt u warmteverliezen via uw gevels, waardoor u minder moet verwarmen in de winter (en minder koelen in de zomer). Goed voor een doorlopende besparing op uw energiefactuur. Zo verdient dit gevelsysteem zichzelf terug. Vraag hier uw gratis infogids aan.

Voor welke baksteenlook gaat u? Kies hier uit een breed assortiment steenstrips en maak een afspraak in een showroom voor advies.

In samenwerking met Vandersanden

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.