Hoe je op een gemakkelijke én leuke manier inspiratie opdoet

Ga je bouwen, verbouwen of je tuin aanleggen? De start van zo’n project is voor iedereen een uitdaging. En je staat vaak voor heel wat dilemma’s. De keuze van het juiste ontwerp, de materialen, de stijl, de combinatie van kleuren, … Inspiratie opdoen helpt je om deze belangrijke knopen door te hakken. Kijk eens hoe anderen het deden. Want realisaties bekijken is nog altijd de beste manier om keuzes te maken.

Nieuwe tool is een bron van inspiratie

Wij helpen je graag en laten je zien wat je allemaal kan doen met bakstenen en kleiklinkers. Daarom ontwikkelden we een inspiratietool. Een grote databank met foto’s van woningen, projecten en tuinen in verschillende stijlen en kleuren. Kortom, een bron van inspiratie!

Maak je persoonlijke collectie

Met de nieuwe inspiratietool maak je trouwens je eigen moodboard of collectie. Alleen de realisaties die jij mooi vindt, bewaar je in je collectie. Deze deel je gemakkelijk met je partner, vrienden, familie of met je architect. Wil je je collectie aanvullen of aanpassen? Dat kan. Je krijgt van ons een unieke link waarmee je je collectie altijd kan raadplegen.

Om het overzicht te bewaren, hebben we onze inspiratietool opgesplitst in referenties met baksteen en referenties met Huwa kleiklinkers. We maken er ook werk van om de inspiratietool up-to-date te houden met de laatste nieuwe baksteen- en klinkerreferenties.

Gezocht!

Heb jij mooie foto’s van je woning, tuin of project met Vandersanden stenen? Stuur ze ons: info@vandersanden.com. Zo blijven we elkaar inspireren!

In samenwerking met Vandersanden

Meer nieuws van Vandersanden

Extra lange en strakke bakstenen op batibouw

Een gevelsteen kiezen voor je woning is veel ingrijpender dan een nieuwe bank of keuken uitzoeken

Vandersanden innoveert: ECO-baksteenstrips in XL40 formaat

ECO-baksteenstrips worden niet uit een baksteen gezaagd maar direct in de vorm van een steenstrip

Eigenzinnig met E-Board: ontdek een uniek nieuwbouwproject

“Ik wilde hier in Dudzele mijn stempel drukken.

Kleiklinkers : 7 Goede redenen om er voor te kiezen!

Kleiklinkers zijn een zeer goede keuze als het op verhardingen op aan komt.

GRATIS Nieuwsbrief