Mik je hoog als vakman? Sto bouwt mee aan jouw succes.

Gepubliceerd op

Als vakman wil je je klanten tevredenstellen, bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen én alsmaar beter worden in je vak. Dat zijn heel wat ballen om hoog te houden. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Sto reikt je hoogwaardige oplossingen aan voor duurzaam en bewust bouwen, maar bouwt ook actief mee aan jouw succes. Het gedreven team ondersteunt je waar het kan. Ontdek wat jij te winnen hebt. 

Vertrouw op Sto, jouw partner voor duurzaam bouwen

Laat de naam Sto een belletje rinkelen? Met meer dan 60 jaar ervaring ontwikkelt en produceert Sto oplossingen die duurzaam bouwen mogelijk maken. Deze oplossingen maken het verschil op het gebied van prestaties, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, duurzaamheid en energiebesparing. Ontdek de slimme oplossingen van Sto en blijf op de hoogte van innovaties, trends en sectornieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Alles voor het isoleren en afwerken van gebouwen 

Het uitgebreide assortiment van Sto omvat alles wat je nodig hebt voor het isoleren en afwerken van gebouwen. Gevelisolatiesystemen (ETICS)gevelverven, interieurverven, sierpleisterssteenstrippengevelafwerkingenvloercoatings en betonherstellingsystemen. Maar Sto is meer dan alleen hoogwaardige producten. Sto is jouw betrouwbare partner voor duurzaam en bewust bouwen die actief jouw succes ondersteunt.

Doorgedreven ondersteuning voor jouw projecten 

Sto bevordert jouw succes door op verschillende manieren ondersteuning te bieden. Wat kan je verwachten?

  • De betrouwbaarheid van een echte partner: De deskundige adviseurs van Sto zijn er voor jou, van het eerste ontwerp tot de voltooiing van jouw project. Jouw adviseur begeleidt je persoonlijk en beantwoordt al je vragen.
  • Onderbouwd advies gedurende het hele project: De experten van Sto ondersteunen jou met uitgebreid, deskundig en persoonlijk advies. Drie ingenieurs en drie werftechnici staan klaar om jou in elke fase van jouw project te adviseren.
  • Ondersteuning bij grote projecten: Bij grote, complexe projecten werken de projectcoördinatoren van Sto nauw met je samen om oplossingen op maat te ontwikkelen. Van schets tot oplevering, van bouwfysica tot oppervlakteontwerp.
  • Werfbegeleiding: De technische adviseurs van Sto gaan met jou de stelling op om stap voor stap advies te geven. Over de producten, maar ook over de optimale manier van werken.
  • Technische bijstand van a tot z: Sto biedt technische bijstand in elke fase van jouw project. Het toegewijde en veelzijdige team heeft aandacht voor al jouw technische vragen.
  • Perfect getimede levering: De besteldienst van Sto volgt jouw bestelling zorgvuldig op, zorgt voor snelle afhandeling en waakt erover dat de producten op het juiste moment worden geleverd, bij jou of op de werf. Maar je kan je bestelling ook zelf afhalen in een van de StoShops. Bekijk de adressen en openingsuren.
  • Trainingen en workshops: Sto deelt zijn kennis en ervaring met jou door middel van trainingen, specifiek afgestemd op jouw vakgebied en profiel. Neem contact op met een van hun technisch-commerciële adviseurs voor meer info.

Sto is jouw betrouwbare partner voor duurzaam en bewust bouwen. Ontdek de voordelen van samenwerken met Sto en geef jouw carrière als vakman een boost. Klaar voor persoonlijk advies voor jouw project? Neem dan hier vrijblijvend contact op met een adviseur