Je gevels isoleren en renoveren tegelijk? Daarom kies je voor een Sto-gevelexpert!

14/01/2024

Plannen om je gevels te isoleren en te vernieuwen? Dan kies je best voor een gevelexpert, een professional met jarenlange ervaring. De gevelexperts van Sto begeleiden jou van a tot z en zorgen voor een onberispelijk resultaat. Maar er zijn nog meer voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Vakkundig advies

Je gevels isoleren en een nieuwe look geven? Het begint allemaal met goed advies van een gevelexpert. Welk gevelsysteem past bij je wensen, je situatie en je budget? De Sto-gevelexpert is perfect geplaatst om jou te adviseren. Hij heeft jaren ervaring en kent de Sto­gevelsystemen door en door. Hij toont de verschillende mogelijkheden, licht de technische kant van het verhaal toe en begeleidt je naar de juiste keuze. Plannen voor je gevel en graag advies op maat? Neem contact op met een Sto-gevelexpert in je buurt.

Een professioneel resultaat

De Sto-gevelexpert plaatst je gevelsysteem volgens de regels van de kunst en brengt vervolgens je gekozen afwerking aan. Dat doet hij secuur en met oog voor detail. Bovendien zorgt hij ervoor dat de werf tot in de puntjes wordt opgeruimd. Gevels hebben van tijd tot tijd onderhoud nodig. Ook daarvoor kun je terecht bij de Sto-gevelexpert. Hij zal de professionele producten van Sto gebruiken voor een optimaal resultaat. Lees meer over de mogelijkheden.

Altijd op de hoogte

Gevelsystemen en materialen evolueren voortdurend. Hoe houdt de gevelexpert de vinger aan de pols? Sto organiseert regelmatig opleidingen om zijn gevelexperts de nieuwste kneepjes van het vak te leren. Zo blijven ze perfect op de hoogte van de recentste innovaties en technieken. Verder kunnen ze steeds terecht bij Sto voor ondersteuning.

Een uitstekende service

De Sto-gevelexperts hechten veel belang aan een goede service. Ze volgen je project nauwkeurig op en staan je bij met raad en daad. Verder houden ze van duidelijke afspraken. De prijs op de offerte is de prijs op de factuur. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Tien jaar garantie

Als je kiest voor een Sto-gevelsysteem geplaatst door een Sto-gevelexpert kun je een tienjarige garantie aanvragen bij de start van de werken. Neem contact op met een Sto-gevelexpert in je buurt en laat je adviseren.

Oude woning renoveren? Profiteer van een verlaagd btw-tarief!

Renoveer je een woning die minstens tien jaar oud is? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief van 6% en spaar je 15% btw uit. Er is wel één voorwaarde: de materialen moeten worden geleverd en geplaatst door een erkend vakman. Een vakman zoals de Sto­-gevelexpert dus.

Wil jij je gevels een frisse uitstraling geven, en ze meteen ook isoleren? Neem dan contact op met een Sto-gevelexpert. Hij zal je uitgebreid adviseren over een geschikt Sto-gevelsysteem en een professioneel resultaat opleveren. Vind een Sto-gevelexpert in je buurt en geniet van een zorgeloos traject.

1. Katrien: ‘De Sto-gevelexpert legde ons alles tot in de details uit (afwerkingen, vensterbanken, dorpels, dakaansluitingen…), toonde ons de verschillende mogelijkheden en lichtte ook de technische kant van het verhaal toe. We raakten helemaal overtuigd van de kwaliteit en esthetiek van het systeem. Ook het nauwe en goede contact tussen onze aannemer en Sto gaf ons veel vertrouwen.'

2. Brigitte en Gunther: ‘We willen graag onze Sto-gevelexpert bedanken. De prijs op de offerte was tot achter de komma de prijs op de factuur en de uitvoering was first class.’

In samenwerking met Sto nv

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.