Je gevel vernieuwd en geïsoleerd in één moeite

Gepubliceerd op 19 February 2020

Een nieuwe look voor je gevel én een verbeterde isolatie van je woning, in één moeite? Inderdaad! Met een gevelsysteem van Sto stapel je de voordelen op. Je geniet van mooie gevels, extra wooncomfort en een besparing op je energiefactuur. 

Je woning isoleren, een must

Een goede isolatie van je woning gaat verder dan dubbel glas plaatsen en je dak isoleren. Zo pak je best ook je gevels aan. Door gevelisolatie te plaatsen blijft de warmte veel beter binnen. Omdat je minder moet verwarmen, dalen je energiekosten en zal je flink besparen.  Zo is je investering nog snel terugverdiend! 

Verfraaien en isoleren in één

Door gevelisolatie te plaatsen isoleer en verfraai je je gevel in één klap. Of je nu bouwt of renoveert, Sto heeft voor elke situatie een duurzame oplossing. Ook voor passief- en houtskeletbouw. Wat kost een gevelisolatiesysteem van Sto en hoeveel brengt het op?
Gebruik de handige winstcalculator. Je ontdekt meteen je investeringskosten én je winst.

Kies je favoriete afwerking

Welke look kies jij voor je gevel? Pleister met chique glitters, een hip kleurtje of de authentieke uitstraling van baksteen? Sto biedt duizenden sierpleisters, patronen, materialen en vormen. Voor eindeloze designmogelijkheden. Traditioneel, klassiek of modern. Bekijk uiteenlopende realisaties en kies je favoriet uit meer dan 800 kleuren.

Profiteer van premies

Oké, met een gevelsysteem van Sto bespaar je op je energiefactuur. Maar er is nog een manier om te besparen. Door je premies te pakken! Zowel de overheid, je netbeheerder en soms ook je gemeente kennen isolatiepremies toe. Benieuwd of jij een premie kan krijgen? Vraag hier je gratis premiewijzer aan.

Waarom Sto?

Duizenden woningen wereldwijd zijn uitgerust met de gevelisolatiesystemen van Sto. Dankzij hun ervaren gevelexperts kan de firma kwaliteit garanderen over de hele lijn, van advies tot plaatsing. Voor elk gevelisolatiesysteem dat is aangebracht door een gespecialiseerde gevelexpert, kan een garantie van 10 jaar aangevraagd worden. Zo ben je jaren gerust. Neem contact op met een Sto-gevelexpert in je buurt en ontdek de mogelijkheden voor jouw project.

Met een gevelsysteem van Sto vernieuw en isoleer je je gevel in één klap. Plannen om je buitengevel te isoleren? Ontdek hier hoeveel jij kunt besparen en neem contact op met een Sto-vakman in je buurt

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan