Gevelisolatiespecialist Sto breidt waaier aan afwerkingsmogelijkheden stevig uit

Sto lanceert www.mijngevelisoleren.be en begeleidt zo de (ver)bouwer naar een passend systeem en een afwerking op maat. Met een gevelisolatiesysteem van Sto verfraai en isoleer je je gevel in één beweging. Daarbij zijn nu nog meer afwerkingen mogelijk. Of je nu gaat voor sierpleister, baksteenstrippen of de nieuwe, personaliseerbare Sto-Ecoshapes, je kan altijd kiezen uit tal van kleuren, vormen, effecten en texturen. 

Warme jas

Met een Sto-gevelisolatiesysteem (ETICS -  External Thermal Insulation Composite System) wordt het gebouw volledig ingepakt in isolatie. Zo schakel je duurzaam en efficiënt koudebruggen uit, zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten. Resultaat? Een lagere energiefactuur, meer wooncomfort en een mooie gevel.

Volledig personaliseerbaar

Op vlak van afwerking kan de (ver)bouwer alle kanten uit: sierpleister, baksteenstrippen of de personaliseerbare Sto-Ecoshapes. Deze nieuwste generatie steenstrippen is niet enkel dunner, je kan ze ook volledig zelf ontwerpen. Kies zelf grootte, vorm, kleur en textuur en creëer je favoriete look. Ook het gamma baksteenstrippen is heel breed en divers: glad, ruw, lang, kort, dik, dun, breed, smal, gevlamd, een speciale tint met kleurnuances… het kan allemaal. Door de geringe dikte van de strippen is er extra ruimte voor isolatie. Daarnaast blijft de klassieke afwerking met sierpleister populair. Effen of met glitters, pistachegroen of eierschaal, jij kiest. Helemaal in is het combineren van diverse materialen, bv. sierpleister en de look van ruwe baksteen. Sto biedt dit alles aan in één beproefd systeem.

Gids doorheen je traject

Hoe vind je als (ver)bouwer je weg in het brede gamma aan systemen en afwerkingen? Sto informeert over isolatievoordelen en -premies, reikt een gepaste oplossing aan en begeleidt je gedurende het volledige traject. Via de nieuwe website www.mijngevelisoleren.be vraag je een premie- en isolatiewijzer aan, bereken je hoeveel je bespaart met een systeem van Sto en maak je een afspraak met een plaatser in je buurt.

Meer info via www.sto.be en www.mijngevelisoleren.be  

In samenwerking met Sto nv

Meer nieuws van Sto nv

Sto lanceert nieuwe collecties steenstrippen van Belgische makelij

Sto, expert op vlak van innovatieve gevelisolatiesystemen en hun bekleding, breidt het aanbod Sto

Sto lanceert website rond StoBrick steenstrippen

Sto, expert op vlak van gevelisolatiesystemen en hun bekleding, lanceert als eerste ETICS-fabrika

Innovatief isoleren en traditioneel afwerken met StoBrick-steenstrippen

Heel wat Belgen zijn al jaar en dag verknocht aan de traditionel look van de gemetselde gevel.

Opvallende gevel maakt van kantoorruimte commercieel uithangsbord

Dinsdag 3 juli 2018 — Het kantoor van Norgay Accountants ligt aan de drukke Edingsesteenweg in Go

GRATIS Nieuwsbrief