Gevelisolatiespecialist Sto breidt waaier aan afwerkingsmogelijkheden stevig uit

Sto lanceert www.mijngevelisoleren.be en begeleidt zo de (ver)bouwer naar een passend systeem en een afwerking op maat. Met een gevelisolatiesysteem van Sto verfraai en isoleer je je gevel in één beweging. Daarbij zijn nu nog meer afwerkingen mogelijk. Of je nu gaat voor sierpleister, baksteenstrippen of de nieuwe, personaliseerbare Sto-Ecoshapes, je kan altijd kiezen uit tal van kleuren, vormen, effecten en texturen. 

Warme jas

Met een Sto-gevelisolatiesysteem (ETICS -  External Thermal Insulation Composite System) wordt het gebouw volledig ingepakt in isolatie. Zo schakel je duurzaam en efficiënt koudebruggen uit, zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten. Resultaat? Een lagere energiefactuur, meer wooncomfort en een mooie gevel.

Volledig personaliseerbaar

Op vlak van afwerking kan de (ver)bouwer alle kanten uit: sierpleister, baksteenstrippen of de personaliseerbare Sto-Ecoshapes. Deze nieuwste generatie steenstrippen is niet enkel dunner, je kan ze ook volledig zelf ontwerpen. Kies zelf grootte, vorm, kleur en textuur en creëer je favoriete look. Ook het gamma baksteenstrippen is heel breed en divers: glad, ruw, lang, kort, dik, dun, breed, smal, gevlamd, een speciale tint met kleurnuances… het kan allemaal. Door de geringe dikte van de strippen is er extra ruimte voor isolatie. Daarnaast blijft de klassieke afwerking met sierpleister populair. Effen of met glitters, pistachegroen of eierschaal, jij kiest. Helemaal in is het combineren van diverse materialen, bv. sierpleister en de look van ruwe baksteen. Sto biedt dit alles aan in één beproefd systeem.

Gids doorheen je traject

Hoe vind je als (ver)bouwer je weg in het brede gamma aan systemen en afwerkingen? Sto informeert over isolatievoordelen en -premies, reikt een gepaste oplossing aan en begeleidt je gedurende het volledige traject. Via de nieuwe website www.mijngevelisoleren.be vraag je een premie- en isolatiewijzer aan, bereken je hoeveel je bespaart met een systeem van Sto en maak je een afspraak met een plaatser in je buurt.

Meer info via www.sto.be en www.mijngevelisoleren.be  

In samenwerking met Sto nv

Meer nieuws van Sto nv

Sto innoveert in gevelisolatiesystemen met harde bekledingen

België blijft zonder twijfel hét land van de baksteen.

Batibouw 2016 : Gedaan met groenaanslag op gevels!

Sto stelt op Batibouw zijn nieuwste intelligente gevelverf voor: StoColor Dryonic.

De appeltuin in een mooi, warm jasje!

Vandaag werd De Appeltuin, een speel- en leefruimte aan het UZ Brussel voor kinderen met kanker e

Onbeperkte ontwerpvrijheid met een geventileerd gevelsysteem

Optimaal isolerende eigenschappen en systeemzekerheid zijn basisvereisten van een geventileerde v

GRATIS Nieuwsbrief