Gespot: strakke gevelbekleding met verticale lijnen

Gepubliceerd op 26 April 2021

Zin om je gevel een nieuwe look te geven? Met de verticale profielen van Renson Linarte design gevelbekleding tover je hem om tot een strak geheel. Je kan zelfs je deuren en garagepoort naadloos laten opgaan in je gevel. Het resultaat: een uniforme uitstraling met een creatieve twist. Ontdek alle voordelen van Linarte en kies uit tal van personalisatiemogelijkheden.

Strak, maar speels design met verticale profielen

Fan van een moderne, karaktervolle gevel, maar niet zeker of het mogelijk is voor jouw woning? Met Linarte gevelbekleding geef je je gevel snel een strakke, uniforme uitstraling. Hoe je gevel er gaat uitzien, bepaal je grotendeels zelf. De individuele aluminium profielen zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Bovendien kunnen ze eindeloos gepersonaliseerd worden, bijvoorbeeld met invullingen in hout en ledstrips. Alle RAL-kleuren zijn verkrijgbaar, zodat je de kleuren van je interieur vlot doortrekt naar je gevel. Laat je deuren en garagepoort opgaan in je gevel voor nog meer harmonie. Klasse! Bekijk een inspirerend project met Linarte en leer meer over de mogelijkheden.

Personaliseer tot in de puntjes

Je gevel is het eerste beeld dat iemand krijgt van je huis. Door je gevel te personaliseren met verticale Linarte gevelbekleding geef je hem extra cachet en maak je er een echte eyecatcher van. Je huisnummer of logo strak verwerkt in je Linarte gevel, het oogt erg origineel. Ook je buitenstopcontacten, parlofoon, brievenbus en buitenkraantje kan je in je gevel laten inwerken, waardoor ze slechts subtiel aanwezig zijn. Alle Linarte profielen zijn onderling combineerbaar. Laat je creativiteit dus gerust de vrije loop en creëer een intrigerend schaduw- en lichtspel. Vraag je gratis inspiratiebrochure aan en doe frisse ideeën op.

Onderhoudsvriendelijk en duurzaam

Waarom kiezen voor aluminium gevelbekleding? Daar zijn diverse redenen voor. Zo is aluminium uiterst makkelijk te onderhouden en zijn de profielen eenvoudig te reinigen. Doordat ze gepoederlakt zijn, blijft hun kleur mooi zonder te vervagen. Aluminium is bovendien 100% recycleerbaar en dus een duurzame keuze. Verder is dit stevige materiaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Zo blijft je gevel jaar in jaar uit stralen. Lees meer over de voordelen van aluminium gevelbekleding.

Op 1, 2, 3 geïnstalleerd

Hoe zit het met de plaatsing? Het Linarte gevelsysteem laat zich eenvoudig installeren. De lichte, maar robuuste gevelbekleding heeft gepatenteerde bevestigingssystemen die snel en zonder schroeven op de dragers vast te klikken zijn. Het onzichtbare clips-systeem kan in de breedte aangepast en makkelijk vervangen worden indien nodig. Zelfs gebogen wanden en binnenmuren kan je op die manier met Linarte profielen laten afwerken. Lees meer over de specificaties van Linarte gevelbekleding en vind een verdeler in je buurt.

Wil jij je gevel een nieuwe, strakke look geven? Lees meer over de Linarte gevelbekleding in de gratis inspiratiebrochure en laat je adviseren door een verdeler in je buurt.