Buitengevelisolatie: bespaar tot 25% energie dankzij een doorlopend isolatieschild

Gepubliceerd op 02 July 2020

Door de buitenmuren van je woning te isoleren, kun je tot 25% energie besparen. Je energiefactuur daalt, waardoor deze investering zichzelf terugbetaalt. Ontdek hoe je een duurzaam isolatieschild bekomt en je gevel een nieuwe, esthetische uitstraling geeft in één moeite.  

Je gevels isoleren: de voordelen

Wie aan isolatie denkt, denkt vaak in de eerste plaats aan dakisolatie. Waar meestal niet over gesproken wordt, is buitenmuurisolatie. Nochtans kun je daarmee tot 25% energie besparen. In de winter blijft de warmte beter binnen, en in de zomer profiteer je van het omgekeerde effect. Goed om te weten: ook in 2020 kun je premies krijgen voor het isoleren van je gevels. Zo verdien je je investering nog sneller terug. Benieuwd naar het kostenplaatje? Vind een verdeler van Recticel-isolatie in je buurt.

Doorlopend isolatieschild rondom de woning

Je gevels isoleren langs de buitenzijde, hoe gaat dat in z’n werk? Met haar beperkte dikte en uitstekende isolatiewaarde (?D 0,022 W/mK) is de Powerwall® isolatieplaat van Recticel Insulation prima geschikt voor de klus. De kans op energielekken is zo goed als onbestaand, bovendien zijn Powerwall® isolatieplaten volledig waterdicht. De plaatsing gaat snel, dankzij het tand-en-groefkliksysteem aan de vier zijden van de platen. Benieuwd? Vraag hier je gratis infobrochure aan.

Deel van een slimme totaaloplossing  

Je gevels isoleren en afwerken in één moeite? Powerwall® isolatie van Recticel Insulation maakt deel uit van het Isofinish® concept, een compleet systeem voor buitengevelisolatie en gevelafwerking. Dankzij de ultradunne isolatieplaten en regelbare gevelschroeven bekom je een kwalitatief, doorlopend isolatieschild. Dat kun je combineren met een waaier aan gevelafwerkingen: van gevelstroken en -panelen tot leien, kleidakpannen en zink. Bekijk een inspirerend project.

Je gevels isoleren en esthetisch afwerken in één moeite

Isofinish® is een handige totaaloplossing voor het isoleren en esthetisch afwerken van je buitengevels. Het systeem is geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Lees meer over onderstaande voordelen in de gratis infobrochure.

 1. Draagt bij tot een gezond en prettig leefklimaat
 2. Bespaart tot 25% energie
 3. Maximale Isolatiepremies wegens buitengevelisolatie
 4. Kwalitatief en doorlopend isolatieschild (isolatiedikte van 40 mm tot 180 mm)
 5. Duurzaam en onderhoudsvrij
 6. Bestand tegen alle weersinvloeden
 7. Perfecte bescherming voor je gevel
 8. Eindeloze afwerkingsmogelijkheden
 9. Snel en makkelijk geplaatst
 10. Geen sloopwerkzaamheden of werkzaamheden binnenshuis
 11. Zelfdragende structuur, geen aanpassingen aan fundering nodig
 12. Een aannemer voor de hele buitenafwerking

Wil jij je buitengevels isoleren en afwerken in één moeite? Vind een verdeler van Recticel-isolatie in je buurt. Je wordt beloond met een lagere energiefactuur, extra wooncomfort en een nieuwe look voor je woning.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan