Drie in één: Knauf Sockel-SM PRO sokkelpleister

Gevelsokkels kunnen nu langer mooi en beschermd blijven met de door Knauf ontwikkelde Sockel-SM PRO. Deze nieuwe minerale sokkelpleister is tegelijk bruikbaar als kleefmortel, wapeningsmortel en eindlaagpleister. Resultaat: de gevelsokkel wordt langer én beter weerbaar tegen vocht, vorst, sneeuw of mechanische schokken. Tegelijk kan de vakman sneller werken. Kortom, vele troeven in één toepassing.

Dankzij de speciale vezelversterking en reeds geïntegreerde vochtwering brengt Knauf met de nieuwe Sockel-SM PRO een sterk innovatief product op de markt. Zijn cementbasis en speciale vezelversterking beschermen tegen barsten en mechanische inwerking, de geïntegreerde afscherming tegen opstijgend vocht en uitbloeiingen vanaf een pleisterdikte van 7 mm.

Veilig en veelzijdig

Sockel-SM PRO is universeel inzetbaar als kleefmortel, wapeningsmortel en afwerkingspleister. Wanneer gebruikt als wapeningsmortel of eindlaagpleister, is er zelfs geen bijkomende vochtbescherming nodig. Dat bespaart kostbare tijd op de werf. Daarnaast kan de Sockel-SM PRO zowel manueel als machinaal verwerkt worden. Voor machinale toepassingen wordt de PFT G4X aangeraden.

De hoogte van het maaiveld hoeft niet op voorhand te worden vastgelegd. De sokkelisolatieplaten kunnen met Sockel-SM PRO rechtstreeks op de waterdichting aangebracht worden. Een verdere vochtbescherming van het gevelisolatiesysteem is met Sockel-SM PRO niet langer noodzakelijk.

 

In samenwerking met Knauf

Meer nieuws van Knauf

Hoe een betonvloer egaliseren?

Je betonnen vloer repareren en egaliseren? Op het eerste zicht een karwei voor professionals.

Hoe een verlaagd plafond plaatsen op houten balken?

Een plafond bevestigen op houten balken? Op het eerste zicht geen makkelijk karwei.

Hoe zelf klinkers plaatsen?

Wil je zelf een tuinpad of een terras aanleggen met klinkers, maar weet je niet hoe je dit best a

Hoe egaliseer je een oneffen vloer? Bekom een vlak resultaat in enkele stappen!

Wil je een nieuwe vloer aanleggen, dan start je best met een egale ondergrond.

GRATIS Nieuwsbrief