Gevonden: onderhoudsvriendelijke gevelbekleding met isolatiemogelijkheden

Gepubliceerd op 29 January 2019

Wil je de energieprestaties van je woning optimaliseren? Laat dan zeker ook je gevels isoleren! Nadien laat je nieuwe gevelbekleding voorzien, voor een frisse look. Met gevelbekleding in pvc of pvc-houtcomposiet ga je voor onderhoudsgemak en een geslaagde match met je buitenschrijnwerk.

 

SOS warmteverlies  

Zijn de buitengevels van je woning nog niet geïsoleerd? Dan gaat er tot zo’n 20% van de warmte binnen zomaar verloren via de buitenmuren. Je betaalt dus voor energie waar je niets aan hebt. Gelukkig kun je dit probleem makkelijk aanpakken! Ontdek de mogelijkheden.

Gevelisolatie helpt

De oplossing? Isoleer je gevels langs de buitenkant en laat ze bekleden met profielen in pvc of pvc-houtcomposiet. Zo geef je je gevels een nieuwe look, tegelijkertijd bespaar je op je energiefactuur. Je combineert de voordelen van gevelisolatie en -renovatie, zonder dat er breekwerken nodig zijn. Meer weten? Vraag je gratis brochure aan.

Gevelbekleding in pvc

Geveloplossingen in pvc zijn vlot te combineren met verschillende types isolatie. Op die manier bekom je fraaie, onderhoudsvriendelijke gevels terwijl je geniet van extra wooncomfort. Door de verbeterde isolatie blijft de warmte beter binnen. Je bespaart dus op je energiefactuur. Ontdek diverse types gevelbekleding uit kunststof.

Harmonie met je schrijnwerk

Welke mogelijkheden zijn er voor de afwerking? Qua stijlen en kleuren kun je heel wat kanten op. Wil je een harmonieus gevelbeeld bekomen, vraag dan naar een match met je buitenschrijnwerk. De tint van je gevelbekleding wordt dan mooi afgestemd op die van je ramen en deuren. Bekijk inspirerende realisaties.

Twinson voor een natuurlijke look

Fan van een natuurlijke look? Ontdek dan de nieuwe generatie duurzame Twinson composiet gevelbekleding. Daarmee geniet je van het warme gevoel van hout, plus de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van pvc. Deceuninck Twinson is, net als pvc, honderd procent recycleerbaar. Je kiest uit drie natuurkleuren: zoethoutzwart, schorsbruin en leigrijs. Benieuwd? Vraag hier je gratis staal aan.

De voordelen van Twinson

Gevelbekleding in de houtcomposiet Twinson is een prima alternatief voor de klassieke houten gevelplanken. Twinson verenigt pvc met PEFC-gecertificeerd hout. Dit type gevelbekleding moet niet geverfd, vernist of geolied worden. Schoonmaken met lauw water en een doekje volstaat. Maar er is meer …

Geventileerde gevels

De Deceuninck geveloplossingen zijn allen perfect combineerbaar met isolatie. Maar er is meer. Ook lichtgewicht geventileerde geveloplossingen zijn mogelijk. Hierbij wordt de lucht tussen je muren en gevelbekleding permanent geventileerd, waardoor er geen vochtproblemen ontstaan. Ontdek alle troeven .

Snel geplaatst

En de plaatsing? Kunststof gevelbekleding is gemakkelijk te plaatsen. Om je gevel te bekleden met pvc of Twinson hoef je echt geen specialist te zijn. Dankzij een ingenieus en gebruiksvriendelijk tand- en groefsysteem en onzichtbare bevestigingsclips is het erg eenvoudig om de panelen vast te zetten. Graag meer info? Raadpleeg de installatiegids of bekijk de plaatsingsvideo.

Geïnteresseerd in gevelbekleding? Vraag vrijblijvend een offerte op maat of neem contact op met een verdeler in je buurt. Ook een staal of brochure aanvragen is zo gebeurd.  

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan