Gevonden: onderhoudsvriendelijke gevelbekleding met tijdloze look

Gepubliceerd op 16 March 2020

Op zoek naar een onderhoudsvriendelijke, tijdloos ogende bekleding voor je gevel? Met de duurzame Cedral-vezelcementstroken vink je vlot je wensenlijstje af. De hedendaagse uitstraling van Cedral geeft cachet aan elke woning. Welke kleur is jouw favoriet? Ontdek het uitgebreide gamma en vraag je gratis stalen aan.

Je gevels een leven lang beschermd

Cedral is een duurzaam composietmateriaal, geproduceerd met grondstoffen van natuurlijke oorsprong: cement, water en houtvezels. De vezelcementstroken hebben een lange levensduur en zorgen voor een mooie hedendaagse uitstraling. De gevelstroken zijn verkrijgbaar in een waaier van kleuren met een houtstructuur of een moderne textuurlook. Je hebt alle creatieve vrijheid. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk inspirerende projecten.

Materiaalvoordelen

Cedral-gevelstroken hebben alles wat je van een hoogkwalitatieve gevelbekleding verwacht. Je hoeft ze niet te schilderen en je kunt ze makkelijk met water en zeep afwassen. De stroken zijn vormvast, onbrandbaar, geluidsisolerend en bestand tegen water en ongedierte. Bovendien is de plaatsing erg eenvoudig. Als je een beetje handig bent, kun je zelf aan de slag. Of nog makkelijker, je rekent op een ervaren Cedral-plaatser. Vind een plaatser in je buurt.

Voor je nieuwe of te renoveren gevel

Je kunt de Cedral-gevelstroken inzetten voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Zo is Cedral ideaal om een mooi geheel te creëren tussen een uitbreiding en je bestaande woning. Maar je kunt ook je nieuwe woning volledig of gedeeltelijk van Cedral-gevelstroken voorzien. Graag advies voor jouw project? Neem contact op met een verdeler in je buurt.

Op informatiezoektocht

Interesse in de Cedral-gevelstroken? Informeer je dan zeker verder, zodat je goed voorbereid aan je project kunt beginnen. Productinformatie, brochures en kleurenkaarten vind je op de website van Cedral, maar wist je dat je er ook gratis stalen kunt aanvragen? Een aanrader om de juiste keuze te maken!

Waarom een gratis staal aanvragen?

Zo’n staaltje kun je makkelijk even langs je ramen en deuren houden. Je ziet meteen of de kleuren een geslaagde match vormen. In een moeite ontdek wat het best past bij jouw woning: de effen stroken (Smooth), of toch die met een houtnerfstructuur (Wood). Zo wordt kiezen een pak makkelijker!

Hoe een gratis staal aanvragen?

Simpel, bezoek de Cedral-website via www.cedral.world en klik op de knop ‘gratis staal’. Op basis van de gekozen afwerking (Smooth of Wood) en plaatsing (Lap of Click) selecteer je één of twee favoriete kleuren. Je voegt ze toe aan het winkelmandje, je laat even je gegevens achter, en klaar! Een van de volgende dagen vind je je gekozen staaltje(s) in je brievenbus.

Vind een ervaren plaatser in je buurt

Jij kiest zelf de kleur en afwerking voor je gevel, maar de uitvoering van de werken vertrouw je vast liever toe aan een echte vakman. Speel op zeker en kies voor een ervaren en opgeleide gevelplaatser met Cedral Select-kwaliteitslabel. Deze bouwprofessional werkt met kwaliteitsproducten en is het gewoon om de Cedral-materialen te plaatsen. Hij geeft je advies op maat en is altijd beschikbaar voor eventuele nazorg van je gevel. Vind hier een Cedral-plaatser in je buurt.

Liever zelf aan de slag? Ook dat kan!

Cedral sidings plaatsen kun je ook zelf. Je zaagt de stroken op maat, je hoeft niet voor te boren en dankzij de vele bijpassende afwerkingsprofielen kun je jouw gevel perfect afwerken. Ontdek via deze video’s hoe je gemakkelijk je gevel afwerkt met Cedral sidings, en waar je op moet letten.

Hoeveel materiaal heb je nodig voor jouw project? En hoeveel kost jouw project met Cedral? Neem vrijblijvend contact op met een verdeler of vakman in je buurt voor meer info, of probeer de online Cedral Calculator om de juiste hoeveelheid materiaal uit te rekenen. Vergeet je stalen niet aan te vragen!

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan