Gevelstroken met houtlook: een onderhoudsvriendelijke oplossing voor je gevel!

Gepubliceerd op 16 September 2020

Een houten gevel die je woning die warme toets geeft? Dat charmeert velen onder ons. Met vezelcement als gevelmateriaal sta je echter veel sterker: de duurzaamheid van vezelcement in combinatie met de warme look van hout. En bovenal: je bent verlost van die terugkerende schilderklus. Vraag hier je gratis kleurstalen aan en hak zelfverzekerd de knoop door.

Vezelcement: een kwaliteitsvolle geveloplossing

Een uitbreiding, nieuwbouw of renovatie in het vooruitzicht? Wanneer je kiest voor gevelbekleding uit vezelcement maak je én een veilige én een esthetische keuze. Vezelcement biedt een kwaliteitsvol alternatief voor wie iets anders wil dan een traditionele gevelbekleding. Het materiaal oogt strak en modern, en heeft bovendien de geschikte karakteristieken voor geveltoepassingen. Op zoek naar een kwaliteitsvolle geveloplossing? Vraag hier je inspiratiegids aan en doe frisse ideeën op.

De esthetische eigenschappen van een gevel uit vezelcement

De esthetische voordelen van een vezelcement gevel ten opzichte van traditioneel gevelmateriaal zijn opvallend. Net zoals vezelcement leien doen vezelcement gevelstroken je genieten van een strak en modern uitzicht. De creatieve toepassingen zijn uitgebreid, met als resultaat een unieke gevel waarin je jouw keuzes terugvindt. Ontdek het aanbod gevelstroken en vraag je gratis stalen aan.

Soorten vezelcement gevelstroken met houtlook

Voor een gevelbekleding met houtlook onderscheiden we twee types vezelcementstroken. Zo zijn er de Cedral Lap sidings: overlappende gevelstroken voor mooie, diepe schaduwlijnen. Extra handig zijn de Cedral Click sidings met tand en groef voor een eenvoudige installatie. Ze zijn beschikbaar in 22 kleurtypes met houtnerfstructuur of effen afwerking. Interesse in de prijs per soort vezelcementplaat? Neem contact op met een verdeler voor meer informatie.

Gedaan met die vervelende schilderbeurt

Je houten gevel tot vervelens toe een nieuwe schilderbeurt geven? Dan ben je met een vezelcementgevel beter af. Je zal opgelucht ademhalen als je je realiseert verlost te zijn van een regelmatige opknapbeurt met bijhorend schilderwerk. Je geniet van een knappe houtlook, maar zonder het onderhoud. Bekijk inspirerende projecten.

Vezelcement: ook geschikt voor gevelrenovaties

Een gevel uit vezelcement is geschikt voor nieuwbouw, maar ook voor renovatieprojecten. Vezelcementstroken horen namelijk tot de lichtgewicht bouwmaterialen. Daardoor kan je je gevel probleemloos een nieuwe look bezorgen in combinatie met nieuwe isolatie. De geveldikte blijft immers binnen de perken. Je gevelrenovatie afwerken met vezelcementstroken én nieuwe isolatie? Bezoek de Cedral-website of vind hier een Cedral-plaatser in je buurt.

Bestel je gratis staal online

Bezoek de website van vezelcementproducent Cedral via www.cedral.world en vul je winkelmandje met één of meerdere gekozen gratis staaltje(s). Je ontvangt ze enkele dagen nadien in je brievenbus. Cedral Lap en Cedral Click gevelstroken in het echt vergelijken, zonder je naar een verdeler te verplaatsen? Ontdek het assortiment en bestel online je gratis stalen.

Vind een ervaren plaatser in je buurt

Je vezelcementleien kies je zelf, maar de uitvoering van de werken kan je aan een vakman toevertrouwen. Een bouwprofessional met Cedral Select-kwaliteitslabel bezit ervaring en specialisatie om Cedral-materialen te plaatsen. Vind hier een Cedral-plaatser in je buurt.

Een vezelcementgevel met houtlook is charmant, makkelijk in onderhoud en tegelijk benut je de sterke karakteristieken van vezelcement. Bij Cedral vind je dak- en geveloplossingen in vezelcement om jouw renovatie of nieuwbouw kwaliteitsvol af te werken. Contacteer een plaatser in je buurt voor meer informatie, vraag een gratis offerte aan en vergelijk gevelstroken via het aanvragen van een gratis staal.