Gevelleien: een verrassend originele gevelafwerking, mét isolatievoordeel

Gepubliceerd op 29 January 2019
Gevelleien: een verrassend originele gevelafwerking, mét isolatievoordeel
Gevelleien: een verrassend originele gevelafwerking, mét isolatievoordeel

Op zoek naar een originele look voor je gevel? Laat je gevels (en eventueel je dak) inpakken met leien. Zo krijgt je woning een nieuwe, moderne uitstraling. Isoleer tegelijkertijd en geniet van extra comfort. Vandaag ontdek je wat er allemaal mogelijk is!

Eenzelfde materiaal voor gevel en dak

Je gevels en je dak met eenzelfde materiaal bekleden? Het kan, met vezelcementleien. Daarmee bekom je een nieuwe, frisse look en een betere isolatie. Zo verhoog je je wooncomfort en verlaag je je energiefactuur. En ja, je gevel blijft waterdicht, vorst- en weersbestendig. Benieuwd? Vraag dan snel je gratis inspiratiegids aan.

Eindeloze ontwerpmogelijkheden

Ga je voor leien, dan krijg je quasi carte blanche qua ontwerpmogelijkheden. Er zijn diverse formaten, kleuren en effecten mogelijk. Ook kun je combinaties maken met andere materialen. Speel met kleuren, effecten en patronen. Zo stem je je gevels af op je persoonlijke smaak en stijl. Hedendaags-tijdloos, strak-modern, rustiek-landelijk, of een creatieve mix. Bekijk diverse afwerkingen en vraag je gratis staal aan.  

Vind jouw ideale look

Misschien heb je al een bepaalde look voor ogen. Een genuanceerde kleur, of net een trendy tintGrasduin door het gamma en vind jouw favoriete look. Combineer eventueel met baksteen, natuurhout, natuursteen of gevelpleister en creëer zo jouw unieke ontwerp. Graag advies? Neem dan contact op met een plaatser.

Ook voor renovatie

Ook bij renovatieprojecten spelen leien hun troeven uit. Met leien kun je je woning aan de buitenkant isoleren zonder hinderende breekwerken. De leien bedekken imperfecties en beschermen nieuw geplaatste isolatie. Je geeft je gevels een volledige make-over en isoleert ze tegelijkertijd. Steeds meer (ver)bouwers laten de volledige bouwschil met leien bekleden, zodat de dak- en gevelbekleding mooi in elkaar overlopen. Bekijk uiteenlopende realisaties.

Duurzame en zorgeloze oplossing

Met leien ga je bovendien voor een zorgeloze oplossing. Leien wegen niet veel, maar ze zijn erg stevig. Zo zijn ze prima bestand tegen regen, wind en storm. Bij Cedral is de regendichtheid, vorstbestendigheid en buigsterkte van je leien zelfs gegarandeerd tot 30 jaar na levering.

Snel geplaatst door een Cedral Select Professional

En de plaatsing? Daarvoor zorgen ervaren vakmannen. Cedral heeft een netwerk van ervaren en opgeleide plaatsers die de materialen kennen en de juiste kwaliteit leveren. Ze leggen de leien in laagjes en bevestigen ze stuk voor stuk. Dat lijkt misschien veel werk, maar het gaat erg snel.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Neem contact op met een plaatser in je buurt. Je kunt meteen een offerte aanvragen.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan