Gevelbekleding: test de nieuwe look voor je gevel online

Gepubliceerd op 03 May 2021

Je gevel vernieuwen is een hele klus, en niet iets wat je elk jaar doet. Daarom is het belangrijk dat je zeker bent van je keuze. Met de Cedral Visualizer bekijk je online hoe jouw gevel met gevelstroken eruit kan zien. Zo probeer je makkelijk diverse looks voor je beslist. Je favoriet(en) gevonden? Vraag dan hier je gratis stalen aan.

Duurzame en onderhoudsvriendelijke gevelbekleding

De gevelstroken van Cedral zijn gemaakt van duurzaam vezelcement, een uniek composietmateriaal met een lange levensduur. Deze gevelbekleding is vormvast, onbrandbaar, geluidsisolerend en bestand tegen water en ongedierte. En het onderhoud? Dat valt enorm mee. Je wast de vezelcementstroken makkelijk af met water en zeep. Schilderen is niet nodig, want de gevelstroken van Cedral zijn in allerlei kleuren te verkrijgen. Of je nu gaat voor een houtlook of een moderne textuurlook, je hebt steeds keuze te over. Benieuwd? Vraag je gratis inspiratiebrochure aan en vind een plaatser bij jou in de buurt.

Welke kleur kiezen voor je gevel?

Je wil gaan voor een strakke gevelafwerking en je hebt een kleur in gedachten, maar je bent nog niet zeker. Wat nu? Dankzij de Cedral Visualizer preview je het resultaat van je keuzes online en hak je zelfverzekerd de knoop door. Je bent immers zeker dat het resultaat met de gevelstroken van Cedral precies is wat je voor ogen had. Verder kun je frisse ideeën opdoen dankzij inspirerende voorbeeldprojecten. Probeer de Cedral Visualizer.

De Cedral Visualizer tool: in 1,2,3 naar een preview van je gevel

Hoe ga je aan de slag met de Cedral Visualizer tool? Om de nieuwe look van je gevel te kunnen previewen, moet je je eerst registreren. Dat is gelukkig zo gebeurd. Daarna volg je deze stappen:

1. Laad je project op

Maak een foto van je gevel(s) en laad die op in de Cedral Visualizer. Dit is de eerste stap om je project op voorhand te bekijken.

2. Vergelijk kleuren en vind je match

Je foto geüpload? Dan is het tijd om een kleur te kiezen uit het brede aanbod. Je ontdekt meteen welke kleur en stijl het beste bij je gevel past.

3. Download en deel het resultaat

Na het creëren van je project, kan je je favoriete keuze downloaden. Begin alvast te dromen over de toekomstige uitstraling van je gevel en neem contact op met een plaatser. Mogen anderen je nieuwe toekomstige gevel ook bewonderen? Deel het resultaat dan met je familie, vrienden en kennissen.

4. Bewaar je project

Toch nog niet helemaal zeker van je keuze? Of wil je je partner jouw creatie laten zien? Dan kan je je ontwerp makkelijk bewaren voor later. Je project wacht op jou, dus je kan er eender wanneer mee aan de slag.

Benieuwd hoe jouw gevel er zou uitzien met de vezelcementstroken van Cedral? Kies je favoriete kleur en look met de Cedral Visualizer en bewonder je nieuwe gevelbekleding nog voor die geplaatst wordt. Vind een plaatser bij jou in de buurt en/of doe inspiratie op met deze inspiratiegids.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan