Gevelbekleding: een houtlook voor je gevel, zonder het onderhoud

Gepubliceerd op 29 January 2019

Wil je je buitengevels een unieke, tijdloze uitstraling geven? Ontdek dan de onderhoudsvriendelijke gevelpanelen met lichte of houtnerfstructuur. De Cedral-gevelstroken komen in diverse kleuren en afwerkingen. Klaar voor je gevel make-over?

Onderhoudsvriendelijke oplossing

Je houdt van de uitstraling van hout, maar niet van het onderhoud? Overweeg dan de milieuvriendelijke Cedral sidings uit vezelcement. Je kunt er natuurlijk je gevels mee renoveren, maar ook voor nieuwbouwprojecten zijn ze geschikt. Verder kun je er een dakkapel, aanbouw, of uitbreiding mee bekleden. Combineer deze gevelstroken gerust met baksteen, pleisterwerk of andere materialen voor een origineel gevelbeeld. Ontdek diverse toepassingen.

Schilderen niet nodig

Met de Cedral-gevelstroken ga je voor een zorgeloze oplossing. Je kiest de kleur en afwerking die bij je project past. De Cedral sidings kregen al meerdere verflagen, dus je hoeft ze niet te schilderen. Bovendien blijven ze jaren mooi. Ze zijn vormvast, brandveilig, geluidsisolerend en bestand tegen water, vorst en ongedierte. Voor het onderhoud heb je alleen een vochtige doek en een sopje nodig. Ontdek alle voordelen.

Een look op maat van jouw project

Welke look past bij jouw project? De klassieke look van cederhout, een zachte finish, een moderne houtlook of een strakke uitstraling? Het zit allemaal in het gamma. Je kiest steeds uit een waaier van kleuren. Ontdek diverse tinten en vraag je gratis staal aan. Meer inspiratie nodig? Bekijk uiteenlopende realisaties.

Twee plaatsingsmogelijkheden

De plaatsing van de Cedral sidings kan op twee manieren. Graag een effen en strakke look? Dan kies je voor de Cedral Click sidings met tand-en-groef systeem. Liever een klassieke uitstraling? Ga dan voor Cedral Lap sidings. Die worden overlappend geplaatst waardoor je mooie, diepe schaduwlijnen bekomt. In beide gevallen kun je kiezen voor een klassieke cederhouten structuur, of een licht gestructureerd oppervlak. Lees meer over de plaatsing van Cedral-gevelbekleding.

Vind een plaatser in je buurt

Waar vind je een ervaren plaatser? Eternit heeft een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde gevelspecialisten. Ze zijn prima vertrouwd met de Cedral-gevelstroken en hun plaatsingsmogelijkheden. Probeer de zoekfunctie en vind een gevelspecialist in je buurt. Je kan er terecht voor een offerte met advies. En natuurlijk plaatst hij je gevelbekleding volgens de regels van de kunst. Zo ben je zeker van een onberispelijk resultaat. Ongeduldig? Vraag dan hier je offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Neem contact op met een gevelspecialist in je buurt. Je kunt meteen een offerte aanvragen.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan