Aluminium gevelbekleding: een hedendaagse look voor je woning in 1,2,3

30/04/2020

Je houdt van een moderne bouwstijl, maar de gevels van je woning weerspiegelen dit niet. Hoe geef je je gevels makkelijk een hedendaagse uitstraling? Ontdek de aluminium gevelbekleding Deco Wall.

Aluminium gevelprofielen voor een hedendaagse look

Strakke aluminium gevelprofielen geven een hedendaagse tint aan je woning. Je kunt ze moeiteloos combineren met bijvoorbeeld gevelbepleistering en bakstenen partijen. Op die manier realiseer je precies die eigentijdse uitstraling die je voor ogen hebt. Bekijk hier de foto’s en laat je inspireren.

Gevelbekleding Deco Wall met handig kliksysteem

De aluminium gevelbekleding Deco Wall bestaat uit een handig kliksysteem met verticale of horizontale profielen in verschillende designs. De onzichtbare bevestiging en rechte lijnen geven je woning meteen een strakke uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Neem vrijblijvend contact op met een dealer in je buurt voor advies.

Bepaal zelf de kleur en het lijnenspel

Met vier verticale profielen (smal, breed, diep of open) en één horizontaal profiel, bepaal je zelf het lijnenspel van je woning. Ook qua kleur is de keuze eindeloos. Bij de Belgische aluminiumfabrikant Aliplast kies je uit een uitgebreid kleurengamma waarin tal van kleuren een 25 jaar Seaside kleurgarantie hebben. Maak kennis met Aliplast en bekijk inspirerende projecten.

Tips voor een origineel resultaat

Zin gekregen om creatief uit de hoek te komen? Een extra speciaal kleurenspel bekom je door het achtergrondprofiel van je gevelbekleding in een andere kleur te nemen als het afwerkingsprofiel. Door ook je deuren en poorten mee te bekleden geef je je woning ook een unieke look. Je kunt de Deco Wall gevelbekleding zelfs voor je raam laten doorlopen. Zo breng je daglicht naar binnen, maar geniet je toch van de nodige privacy.

Horizontaal of verticaal

De Decowall gevelbekleding kun je horizontaal of verticaal laten plaatsen. Aliplast heeft maar liefst vier afwerkingsprofielen voor een verticale plaatsing, en één afwerkingsprofiel voor een horizontale plaatsing in haar gamma. Graag hulp bij je keuze? Neem contact op met een dealer in je buurt voor advies op maat.

Snel en makkelijk geïnstalleerd

De plaatsing van de Deco Wall gevelbekleding is eenvoudig. Het systeem bestaat uit een basisprofiel, dat ook een hoek-, eind- en overgangsprofiel heeft. Daarop monteert men de afwerkingsprofielen met behulp van een handig kliksysteem. Et voilà, een strak resultaat zonder zichtbare bevestiging!

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

De keuze voor aluminium is niet toevallig. Aluminium is duurzaam, uiterst sterk en eenvoudig te onderhouden. Met Deco Wall gevelbekleding profiteer je van al deze voordelen. Je gevelbekleding is bestand tegen alle weersomstandigheden en blijft jaren mooi. De poederlak zorgt voor een goede beschermlaag en het behoud van je gekozen kleur.

Over Aliplast

Aliplast Aluminium Systems is één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramendeurenschuiframenveranda’s en gevels. Ook voor binnendeuren en binnenwanden hebben ze een uitgebreid assortiment onder de naam IDA doors. Alles gebeurt er onder één dak, waardoor jij profiteert van een hoge kwaliteit en een gunstig kostenplaatje.

Wil je de eigentijdse en duurzame Deco Wall gevelbekleding gaan bekijken in een showroom? Ontdek dan hier een dealer in je buurt. Spring er eens binnen en krijg advies op maat voor jouw project. Succes!

In samenwerking met Aliplast Aluminium Systems

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.