Je (ver)bouwplan komt tot leven: Vandersanden opent innovatieve ‘fygital’ showroom in Antwerpen

19/04/2024

Ben je op zoek naar inspiratie voor je (ver)bouwproject? Ontdek dan de innovatieve 'fygital' showroom van Vandersanden, midden in het bruisende hart van Antwerpen. Hier komen de digitale en fysieke wereld samen, waardoor jouw (ver)bouwplannen tot leven komen in een unieke, inspirerende omgeving. Dankzij slimme technologie zie je jouw gekozen baksteen op groot scherm, inclusief 3D-visualisaties. Goed voor een levensechte preview van de beoogde toepassing. En dat is nog maar het begin! Krijg alvast een voorproefje en maak online een afspraak. 

Beleef jouw (ver)bouwproject

In de gloednieuwe showroom in Antwerpen ervaar je de gevelstenen, steenstrips, gevelsystemen en kleiklinkers van Vandersanden op een unieke manier. Digitale innovatie en tastbare producten worden hier naadloos gecombineerd, waardoor het kiezen van de perfecte materialen voor jouw project een stuk eenvoudiger wordt.

Verken de fysieke ‘stenotheek’ en keur de texturen en kleuren van gevelstenen, kleiklinkers en ECO-steenstrips. Ook de baanbrekende CO2-negatieve gevelsteen Pirrouet® kan je er ontdekken. Dankzij RFID-technologie zie je jouw favoriete gevelsteen direct geprojecteerd op grote schermen met 3D visualisaties, zodat je de steen direct in zijn beoogde toepassing kan bekijken.

De hyperrealistische textuur, het formaat en het verband van zowel je gekozen gevelsteen als kleiklinker worden direct op jouw gewenst woningtype en oprit geprojecteerd. Zo krijg je een compleet beeld van de combinatie van de gekozen gevelsteen en kleiklinker. Naast het esthetische aspect wordt het duurzame karakter van het product zeker niet vergeten, zodat je een bewuste keuze kan maken.

Fysiek en digitaal ontwerp komen samen

In de showroom vind je ook een opvallende blikvanger: een claustra (decoratieve wand) gemaakt met behulp van wat men noemt parametrisch metselwerk. Bij Vandersanden kunnen ze structuren, patronen, afbeeldingen en zelfs logo's van digitaal ontwerp omzetten in kant-en-klare geveldelen. Dit opent de deur naar eindeloze mogelijkheden van digitaal ontwerpen tot een unieke afgewerkte gevel, met gebruik van stenen.

Professioneel advies en persoonlijke begeleiding 

Bij Vandersanden hechten ze veel belang aan persoonlijk contact en begeleiding bij het realiseren van (ver)bouwprojecten. Maak een afspraak voor een showroombezoek en hun team staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte materialen. Je zal zien: ze nemen alle tijd om jou persoonlijk te adviseren en te begeleiden. Duik in afwachting in deze inspiratiebrochures en neem een kijkje op de website van Vandersanden voor meer inspiratie.

Wil jij de nieuwe revolutionaire showroom van Vandersanden gaan beleven? Maak vandaag nog een afspraak en begin jouw (ver)bouwavontuur! Je vindt de showroom op dit adres: Oudeleeuwenrui 7/11, bus 19, 2000 Antwerpen.

Over Vandersanden Group

Vandersanden is het grootste baksteenproducerende familiebedrijf in Europa. Je kan er terecht voor gevelstenengebakken klinkerseco-baksteenstrips en isolerende gevelsystemen. Verder biedt Vandersanden ook geïntegreerde oplossingen aan, zoals RoboBrick®Greenflow® en Drainflow®, om de uitdagingen van vandaag in de bouwsector aan te pakken.

Met het duurzaamheidsprogramma Together to Zero streeft Vandersanden ernaar om tegen 2050 volledig CO2-neutraal te opereren. Om die belofte kracht bij te zetten, bracht de firma in 2023 de eerste CO2-negatieve gevelsteen op de markt, Pirrouet®.

Wist je dat Vandersanden Group jaarlijks meer dan zeshonderd miljoen stenen voor de Europese markt en ver daarbuiten produceert? Dat kan tellen! 

In samenwerking met Vandersanden

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.