Bouw je eigentijdse droomwoning met elegante, langformaat betonnen gevelstenen

Gepubliceerd op

Droom je van een woning met een hedendaagse bouwstijl? Hou je van strakke gevels en een interessant lijnenspel? Met de panorama gevelstenen bouw je je droomwoning volledig naar jouw smaak. Of je nu houdt van modern of traditioneel, een grote of compacte woning, licht of donker. Benieuwd? Ontdek de mogelijkheden.

Elegante gevelsteen in beton

Op zoek naar een moderne gevelsteen? Dan is de Panorama Brick uit de panorama-collectie van Ebema_Stone&Style BUILDING iets voor jou. Het is een langwerpige betonnen gevelsteen met bijzondere afmetingen: 60 cm lang, 9 cm diep en 4 cm hoog. Door zijn elegante lange, smalle formaat en de gladde afwerking van het beton, heeft hij een strakke, luxueuze uitstraling. Hierdoor past hij perfect bij de esthetiek van hedendaagse, moderne woningen. Bovendien is beton een duurzaam product. Met een speciale impregnering, bescherm je hem tegen vuil en allerlei weersomstandigheden en behoudt hij lang zijn mooie kleur en look. Echt eigentijds.

Liever steenstrips? Ontdek de panorama betonstrips.

Je favoriete panorama gevelsteen

De panorama Brick is standaard verkrijgbaar in 10 kleuren: van licht tot donker, van neutraal wit tot fel terracottarood. Ontdek ze hier. Wil je graag een specifieke kleur, structuur of afmeting? Bepaalde kleuren en structuren combineren? Dat kan. Personaliseer je gevelstenen in overleg, en op maat van jouw smaak. Nog geen idee? Tip: neem alvast een kijkje bij de fotoreferenties voor inspiratie, en download er een lijst van de projecten die je kan bezichtigen om zo de stenen in het echt te bekijken. Of bezoek de Expo.

Bouwen met panorama Brick

Maar hoe zit het met de plaatsing van dit bijzondere formaat gevelstenen? Kan je aannemer hier wel mee overweg? Ook dat is geen probleem. De panorama gevelsteen kan vlot geplaatst worden, en dat op verschillende manieren: verlijmen, metselen of met een dunbed- of doorstrijkmortel. Aan de kopse zijde is bovendien een smalle afstandsnok van 1,5 mm dik voorzien waardoor ze vlot en nauwkeurig geplaatst kunnen worden.

Ontwerp zelf je droomgevel

Benieuwd hoe je gevel er kan uitzien met jouw favoriete panorama gevelstenen? Visualiseer je buitenmuren met de handige texturengenerator. Start helemaal blanco of vanuit een bestaand ontwerp, en speel met de vele mogelijkheden. Kies de kleur, de textuur, het metselverband, de voegdikte- en kleur, de oriëntatie, … tot je jouw favoriete combinatie gevonden hebt.

Bewaar je ontwerp (om er later mee verder te gaan) of download je productfiche in een pdf-bestand. Zo kan je je design makkelijk meenemen naar je handelaar, aannemer en/of architect. Je ontwerp is bovendien ook per mail verkrijgbaar in hoge resolutie 3D-bestanden voor tekenprogramma’s. Handig voor je architect.

Wil je graag meer weten over deze unieke betongevelstenen? Download de gratis infobrochure. Je plannen concretiseren? Informeer je bij een verdeler in je buurt of bezoek een Ebema-vestiging.

Bezoek de gloednieuwe expo met tuininspiratie

Niet alleen voor je gevel maar ook voor je tuin vind je betonoplossingen bij Ebema_Stone&Style. Op zondag 1 oktober 2023 opent de gloednieuwe Ebema_StoneStyle Expo XL & Eco in Grobbendonk. Kom langs tussen 10 en 17 uur en doe er heel wat inspiratie op voor onder andere grootformaattegels en ecologische oplossingen. Ontdek hier meer over het vrij te bezoeken event. Kan je er niet bijzijn? Geen probleem, vanaf 2 oktober is de Expo vrij toegankelijk. Liever een begeleid bezoek brengen aan de Expo? Boek een afspraak.

   

standaard