Welke gevelsteen past bij u? Laat u gidsen door handige online tools.

Gepubliceerd op

De gevelsteen die u kiest, heeft een grote invloed op de uitstraling van uw woning. Een belangrijke keuze dus! Hoe vindt u uw match in het brede aanbod van vormen, kleuren en formaten? Vandaag tippen we u 5 handige online tools die u daarbij helpen. Van levensechte visualisaties, gratis stalen en realisaties in uw buurt tot een online showroombezoek met advies. U ontdekt het allemaal in enkele clicks.

Productzoeker gevelstenen: snel een selectie op uw maat

Op zoek naar een warme, duurzame en karaktervolle look voor uw woning? U realiseert het allemaal met bakstenen. Wat uw favoriete bouwstijl ook is, met deze tijdloze klassiekers kunt u steeds alle kanten uit. Bij Vandersanden is het assortiment gevelstenen enorm uitgebreid. Gelukkig is er de handige productzoeker. Daarmee filtert u eenvoudig op kleur, formaat, structuur en techniek. Zo komt u snel tot een selectie gevelstenen op maat. U kunt meteen detailfoto’s bekijken en het effect van diverse soorten voegen keuren. Efficiënt en inspirerend!

Ontdek de productzoeker en vind de ideale gevelsteen voor uw project.

Textuurgenerator: experimenteer met texturen in 3D

Online experimenteren met diverse baksteenkleuren, -formaten, voegen en metselverbanden? De gebruiksvriendelijke textuurgenerator van Vandersanden maakt het mogelijk. Bekijk uw textuur in 3D en pas aan tot u helemaal blij bent met het resultaat. Wat oogt het mooist: een voeg, of een verlijmde gevel? Welke impact heeft een speciaal metselverband? De kleur Zwart Mangaan of Carbon? U checkt het in een handomdraai dankzij de levensechte visualisaties.

Creëer hier uw textuur en ontvang documentatie over uw selectie.

Referentietool: ontdek realisaties met uw favoriete gevelsteen

Een gevelsteen gevonden, en wilt u deze graag met eigen ogen bekijken? Tijd om realisaties te gaan spotten! Met de referentietool van Vandersanden vindt u snel woningen in uw buurt met de gevelsteen van uw keuze. U geeft uw locatie in en kiest een of meerdere gevelstenen. U kunt ook filteren op kleur, type voeg en formaat. Et voilà, een kaart met realisaties in uw buurt. U achterhaalt meteen de kortste route die u ook kunt raadplegen in Google Maps.

Ontdek de referentietool en stippel uw route uit.

Gratis staal aanvragen: keur de kleur bij u thuis

Wilt u de gevelsteen van uw keuze eens voelen en keuren bij u thuis? Of eenvoudigweg enkele favorieten naast elkaar leggen om het verschil te zien? Vraag dan zeker uw gratis staal aan. Enkele dagen later krijgt u uw gevelsteen aan huis geleverd. Maar het kan nog sneller! Gaat u langs bij een Vandersanden-showroom, dan krijgt u uw staal meteen mee naar huis.

Vraag hier uw gratis staal aan en hak zelfverzekerd de knoop door.

Online showroombezoek: krijg advies op maat vanuit uw zetel
Bij het kiezen van een gevelsteen is goed advies cruciaal. Met meer dan 500 miljoen geproduceerde bakstenen per jaar en tal van toonaangevende innovaties is Vandersanden een echte expert. Hun ervaren adviseurs begeleiden u graag bij uw keuzes tijdens een uitgebreid adviesgesprek in een van hun showrooms. Regel alvast hier uw afspraak, want die is verplicht. Liever een digitale rondleiding? Dat kan! Een adviseur gaat dan live met u door de showroom en geeft professioneel advies.

Maak nu uw afspraak en krijg gepersonaliseerd advies.

Op zoek naar de ideale gevelsteen of steenstrip voor uw project? Vandersanden reikt u alle tools aan die u nodig heeft om de juiste keuze te maken. Probeer zeker de referentietool en ontdek realisaties op maat in uw buurt.

Hoe ziet het assortiment gevelstenen van Vandersanden eruit, en wat kan er allemaal? Download hier uw inspiratiegids gevelstenen voor een helder overzicht van de mogelijkheden.