Innovatie: deze geïsoleerde gevels met sierpleister blijven jaren mooi

Gepubliceerd op
geïsoleerde gevels sierpleister
geïsoleerde gevels sierpleister
geïsoleerde gevels sierpleister
geïsoleerde gevels sierpleister
geïsoleerde gevels sierpleister
geïsoleerde gevels sierpleister

Een strakke look met sierpleister voor je woning én gevelisolatie. Met een gevelsysteem van Sto scoor je op diverse vlakken. Waarom niet voor een witte gevel gaan? Dankzij de slimme sierpleister parelt het vuil samen met de regen van je gevels af. Zo blijven die er als nieuw uitzien. Dat ondervond ook een jong gezin uit Zottegem. Ontdek hun verhaal en laat je adviseren.

Een nieuwe look voor je gevels, met isolatievoordeel

Graag een frisse uitstraling voor je gevels? Met sierpleister (crepi) ogen ze netjes en eigentijds. Kies je voor een gevelsysteem van Sto, dan isoleer je je gevel in een moeite. Zo moet je minder uitgeven aan verwarming en geniet je elke dag opnieuw van een aangenaam binnenklimaat. Maar er is meer. Gevelisolatie helpt jou om een gunstig energielabel te behalen en verhoogt de waarde van je woning. Ontdek hier alle voordelen en bereken hoeveel jij kunt besparen met gevelisolatie.

Tal van afwerkingen voor je geïsoleerde gevels

Hoe zie jij je gevels het liefst? Bij Sto kies je uit tal van duurzame afwerkingen voor je gevels. De look van beton, baksteenstrips of een hip kleurtje. Het kan allemaal. Ze hebben zelfs een sierpleister met zelfreinigende eigenschappen: StoLotusan. Daarmee zijn je gevels optimaal beschermd tegen vervuiling. Of dat echt een verschil maakt? We vroegen het aan een jong gezin uit Zottegem dat hun gevels liet aanpakken. De buitenmuren van hun strakke nieuwbouwwoning zijn geïsoleerd met een gevelsysteem van Sto en afgewerkt met zelfreinigende sierpleister. Maak kennis met de gevelsystemen van Sto en bekijk diverse gevelafwerkingen.

Geïsoleerde gevels voor een gunstig E-peil

De nieuwe woning voor het gezin moest strak en hedendaags zijn, met veel privacy. De familie dacht aan een gesloten voorgevel en strakke, grote raampartijen aan de achterzijde voor veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel. De keuze voor sierpleister stond meteen vast. Maar ook duurzaamheid en energiezuinigheid stonden vet in het bestek. “Het StoTherm Classic® gevelsysteem voldeed volledig aan onze strenge duurzaamheidseisen”, vertelt Eline enthousiast. “Op het definitieve energieprestatieverslag staat een E­peil van 17. Top dus, ondanks de grote raampartijen.” Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Neem contact op met een Sto-gevelexpert voor advies en/of een offerte.

Sierpleister met zelfreinigende eigenschappen

Hun keuze voor de sierpleister StoLotusan bleek de juiste. “Onze sierpleister is niet te fijn, niet te grof en heeft een zelfreinigend karakter. Het lotuseffect in de sierpleister zorgt voor dat tikkeltje extra. Onze woning is ondertussen bijna twee jaar oud en staat er nog steeds zoals op de dag van de oplevering.” Eline stond eerst wat sceptisch tegenover de zelfreinigende, revolutionaire Lotus Effect® Technology van de sierpleister, maar daar kwam gauw verandering in. “Er is nog steeds geen spatje vuil te bespeuren. De regen spoelt alle oppervlakkige vuil iedere keer weg, een belangrijk pluspunt!” Ontdek meer inspirerende projecten met Sto-gevelsystemen.

Een project met Sto: wat mag je verwachten?

Ga je voor een gevelisolatiesysteem van Sto, dan krijgt je woning een isolerende jas én een afwerking naar keuze. De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt. De Sto-gevelexperts zijn vertrouwd met diverse soorten afwerkingen, en passen ze toe met oog voor detail. Om jarenlang te kunnen profiteren van je vernieuwde geïsoleerde gevels, is het belangrijk dat je voor het juiste gevelsysteem kiest en dat de werken volgens de regels van de kunst worden uitgevoerd. Bij een Sto-gevelexpert is je project in de beste handen. Die geeft professioneel advies en volgt je project nauwkeurig op. Zo zijn er geen onaangename verrassingen en geniet je zorgeloos van je gerenoveerde woning. Ontdek hier alle troeven van de Sto-gevelexperts.

Wil jij je gevels een frisse uitstraling geven, en ze meteen ook isoleren? Neem dan contact op met een Sto-gevelexpert. Die zal je uitgebreid adviseren over een geschikt Sto-gevelsysteem en een professioneel resultaat opleveren. Vraag hier je gratis infobrochure aan.