Ontdek het allernieuwste product van Reynaers Aluminium: Paralline, aluminium gevelbekleding

Gepubliceerd op 27 May 2022

Wil je je woning net dat tikkeltje meer geven? Dan is Paralline van Reynaers Aluminium het ontdekken waard. Deze geveloplossing is niet alleen heel origineel met zijn strakke en stijlvolle design, maar ook nog eens bijzonder duurzaam. Je herkent het aan zijn parallel lopende aluminium lengtes, die bovendien mooi aansluiten op alle raam- en deursystemen van Reynaers Aluminium. Zo biedt het meteen talloze mogelijkheden om een geïnspireerde gevel te ontwikkelen - zowel in nieuwbouw als renovatie.

Accentmuur in aluminium

Met Paralline voeg je een in het oog springende accentmuur in aluminium toe. Bij renovatie zorgt die voor een interessant contrast tussen oud en nieuw, bij nieuwbouw voor een unieke esthetische toets. Bovendien kan Paralline naadloos gecombineerd worden met de andere Reynaers Aluminium systemen: zo ontstaat altijd een origineel ontwerp en heb je meteen een prachtige totale geveloplossing.

Unieke esthetische toets voor buiten en binnen

Zowel binnens- als buitenshuis tilt Paralline het uitzicht van je woning naar een hoger niveau. Aan de buitenkant voegt dit systeem onder meer een esthetische toets toe als bekleding van gevels, voordeuren, garagepoorten, of bij ramen die naar binnen inspringen. Dankzij speciaal ontwikkelde hoekprofielen loopt het strakke design ook op hoeken naadloos door. Maar ook binnenshuis zijn talloze esthetische toepassingen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een accentmuur die van buiten naar binnen doorloopt.

Vijf varianten, talloze mogelijkheden

Paralline is verkrijgbaar in vijf designvarianten. U-profiel 30 mm (Fin), blok-profiel 20 mm (Low), blok-profiel 30 mm (Mid), blok-profiel 70 mm (High), die bovendien onderling combineerbaar zijn. Naast de vier verticale varianten, bestaat ook een horizontaal blok-profiel 20 mm (Horizontal). Verder kan nog ledverlichting geïntegreerd worden en zijn ventilatieprofielen voorzien in het systeem. Paralline is beschikbaar in alle RAL-kleuren, maar ook anodisatie is mogelijk.

Duurzaamheid in al zijn aspecten

Toekomstgericht wonen is ook kiezen voor duurzaamheid. Ook op dat vlak zit je met Paralline helemaal goed. Achter de gevelbekleding kan een isolatielaag geplaatst worden voor optimale energieprestaties. Bovendien is het circulaire systeem eenvoudig te (de)monteren, waardoor het hergebruik of gerecycleerd kan worden in de toekomst. Aluminium vraagt bovendien bijzonder weinig onderhoud en gaat het levenslang mee.

Graag meer info? Download de inspiratiebrochures en bezoek een vakman in je buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan