Gevelbekleding Paralline maakt een blikvanger van je gevel

Gepubliceerd op

Mag jouw gevel opvallen met een speciale uitstraling? Met gevelbekleding geef je je woning dat tikkeltje extra. De aluminium geveloplossing Paralline is extreem duurzaam en heeft een verrassend hedendaags design. Combineer het eenvoudig met je raam- en deursystemen en laat je accentmuur naar binnen doorlopen voor een woweffect. Preview Paralline al eens online.

Een uniek uitzicht voor je gevel

Als je een esthetische toets toevoegt aan je buitenmuur, springt die meteen in het oog. Gevelbekleding Paralline zorgt met zijn parallel lopende aluminium lengtes voor een karaktervolle, moderne look. Je kan het gebruiken als bekleding van je gevels, voordeur of garagepoort, maar bijvoorbeeld ook bij ramen die naar binnen inspringen. De speciaal ontwikkelde hoekprofielen laten het strakke design mooi doorlopen in de hoeken. Een uniek esthetisch uitzicht voor je gevel dus. Ontdek diverse esthetische toepassingen en bekijk inspiratiebeelden.

… en je interieur

Waarom de Paralline gevelbekleding niet doortrekken naar je interieur voor een eigentijds totaalplaatje? Een accentmuur die van buiten naar binnen doorloopt bijvoorbeeld, oogt erg chic. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp zelf je accentmuur. Daarbij kan je gerust voor je favoriete tint gaan, want alle RAL-kleuren zijn beschikbaar. Ook kan je kiezen voor anodisatie. Het aluminium krijgt dan een harde, slijtvaste beschermlaag waardoor het langer mooi blijft. Graag advies voor jouw project? Maak dan een afspraak met een expert in je buurt.

Combineer naadloos met andere Reynaers Aluminium-systemen

Bij een bestaand project kan een gevel make-over met de aluminium gevelbekleding Paralline een mooi contrast opleveren tussen oud en nieuw. Bij een nieuwbouw zorgt het vooral voor een unieke esthetische toets. Hou je van een harmonieuze uitstraling? Combineer deze gevelbekleding dan naadloos met de raam- en deursystemen van Reynaers Aluminium. Zo creëer je een verbluffende totale geveloplossing. Tip: vraag je gratis inspiratiebrochures aan en ontdek meer duurzame oplossingen van Reynaers Aluminium.

Talloze mogelijkheden dankzij vijf designvarianten

Er is passende Paralline gevelbekleding voor elke gevel. Dankzij de verschillende designvarianten mix en match je makkelijk, tot je een oplossing vindt die bij je buitenmuren past. Je kiest uit de 5 onderstaande designvarianten. Naast vier verticale varianten is er ook een horizontaal design.

  • Fin: U-profiel 30 mm
  • Low: blok-profiel 20 mm
  • Mid: blok-profiel 30 mm
  • High: blok-profiel 70 mm
  • Horizontal: horizontaal blok-profiel 20 mm

Deze designs zijn onderling combineerbaar, wat talloze mogelijkheden oplevert. Verder kan je ledverlichting laten integreren in je gevelbekleding en zitten er ventilatieprofielen in het systeem.

Kies voor duurzaamheid

Bij het bouwen of verbouwen van een woning wordt steeds vaker naar de toekomst gekeken. Men let dan vooral op duurzaamheid. Ook op dat vlak heeft Paralline heel wat te bieden. Achter de gevelbekleding kan je een isolatielaag plaatsen voor optimale energieprestaties. En doordat je het circulaire systeem eenvoudig kan (de)monteren, wordt hergebruik of recyclage heel makkelijk. Bovendien vraagt Paralline, omdat het om aluminium gaat, bijzonder weinig onderhoud en gaat het levenslang mee.

Wil jij ook graag je gevel laten stralen? Ontdek dan de gevelbekleding Paralline en laat je adviseren door een vakman bij jou in de buurt.

   

standaard