Verticale gevelbekleding: een perfecte aanvulling voor jouw nieuwbouw

02/04/2023

Wil je je woning extra karakter en een strak en modern uitzicht geven? Linarte zorgt voor één strak geheel zonder storende visuele elementen. Bovendien sluit alles naadloos op elkaar aan. Ontdek waarom Bram en Katrien ervoor kozen om Linarte in hun woning te integreren.

Benadruk het strakke karakter

Katrien en Bram gingen resoluut voor een moderne nieuwbouwwoning in Oostende. Om het strakke karakter van de woning te benadrukken, werd bewust gekozen voor een beperkt materialenpallet. De woning werd afgewerkt met een witte gevelbepleistering, die contrasteert met de zwarte, verticale gevelbekleding Linarte, wat voor een visueel evenwicht zorgt. De inkom kreeg een speelse toets door het gebruik van verschillende Linarte profileringen.

Integratie in je woning

Eén van de voordelen van Linarte, aldus de bewoners, is dat het toelaat om verschillende elementen te integreren in de woning. Zo maakt de tuinberging hier integraal deel uit van de woning. De Renson Linarte zorgt ervoor dat beide naadloos in elkaar overvloeien.

Tot in de kleinste details

Maar het gaat nog verder, want zelfs de brievenbus, stopcontacten en de verluchting van de kelder werden op discrete wijze in een tuinmuurtje ingewerkt, ook al afgewerkt met Linarte. Zo vormt alles één strak geheel, zonder storende, losse visuele elementen.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan de testimonial van Bram en Katrien.

In samenwerking met RENSON

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.