Nieuw: elegante betonnen gevelstenen in langformaat voor een woning met hedendaagse uitstraling

Gepubliceerd op

Hou je van de strakke, elegante uitstraling van beton? Waarom deze look niet toepassen op je gevel? Maak kennis met de panorama-collectie: betongevelstenen en -steenstrippen in elegant langformaat. De ideale verticale aanvulling op het gamma horizontale betonproducten voor de tuin.

Elegante vormgeving voor een eigentijdse uitstraling

De karaktervolle hoogwaardige gevelstenen van de panorama-collectie zijn verkrijgbaar in bricks of strips. Ze hebben een elegant lang-smalformaat en zijn bovendien mooi recht en maatvast. Dit laat  toe om gevels te creëren met een heel strak effect en te spelen met horizontale en verticale lijnen. Ideaal om moderne, eigentijdse architectuur te accentueren. Geschikt voor nieuwbouw én voor renovaties. Laat je inspireren door een project met dit elegant betonproduct.

Diverse afwerkingen en oppervlaktestructuren

De betonnen bricks en steenstrippen van de panorama-collectie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren. Van zacht tot uitgesproken, van glad tot ruw. Graag een gladde gevelsteen? Dan heb je keuze uit verschillende tinten beige (Dune Beige), wit (Nordic White of Cloud White), grijs (Whale Grey, Dusk Grey of Smoke Grey) of zwart Volcanic Black). Liever een ruwe gevelsteen? Dan is de gewaterstraalde Dim Grey met verschillende grijsschakeringen jouw ideale match. Ontdek het gamma betongevelstenen.

Vlot op verschillende manieren te plaatsen

Doordat de gevelstenen maatvast zijn, kunnen ze op verschillende manieren geplaatst worden: van verlijmen, plaatsen met dunbedmortel, over verwerken met doorstrijkmortel tot zelfs traditioneel metselen. De steenstrippen kun je bovendien doortrekken naar andere volumes, zoals je garage of overdekt terras, om deze in dezelfde stijl af te werken. Van architecturale vrijheid gesproken! Werfadvies en geveltips nodig? Wil je graag stalen bestellen? Of wat dan ook? Ontdek alle diensten.

Blijvende frisse uitstraling

Om de mooie look van de betonnen bricks en steenstrippen voor lange tijd te behouden, worden ze geïmpregneerd. Een impregnatie zorgt voor een duurzame bescherming. Deze onzichtbare beschermlaag stoot water en vuil af, maar ademt tegelijk. Neerslag loopt hierdoor over de gevel, terwijl aanwezig vocht toch altijd uit de steen geraakt. De kleurintensiteit van de steen behoudt langer haar frisheid en oorspronkelijke uitstraling. De gevelstenen zijn bovendien voor lange termijn goed beschermd tegen kalkuitbloei en groenaanslag.

Verbeter de buitenruimte horizontaal en verticaal

Wil je graag genieten van een totaalconcept, waarbij je woning wordt aangevuld door een mooie tuin met betonproducten, of een terras of inrit in beton? Ontdek de mogelijkheden om je buitenruimte te verbeteren of ga langs bij een plaatser, verdeler of tuinarchitect.

Interesse in betonnen gevelstenen of steenstrippen voor je woning? Ontdek er meer over in de brochure, breng een bezoek aan een verdeler of ga ze ontdekken in de Ebema_Stone&Style expo