Een duurzame gevel met wowfactor? Dat moet de aluminium gevelbekleding van Deceuninck zijn!

Gepubliceerd op 28 September 2022

Hoe zie jij je gevels het liefst? Met gevelbekleding geef je ze snel een eigentijdse look, zonder grote investeringen. Aluminium gevelbekleding is oersterk en blijft jaren mooi. De nieuwe gevelbekleding van Deceuninck springt in het oog met zijn vlakke profielen en strakke voegen. Bovendien kan je de kleur perfect afstemmen op die van hun ramen en deuren in aluminium of pvc. Voorzie isolatie in een moeite en bespaar op je energiefactuur.

Gevelbekleding, een upgrade voor je woning

Je gevels bepalen voor een groot stuk de uitstraling van je woning. Zin om je gevels een nieuwe, eigentijdse look te geven? Dat kan door gevelbekleding te laten plaatsen. Het lukt snel, zonder grote investeringen of breekwerken. Door bijkomend isolatie te voorzien, maak je je woning in een moeite energiezuiniger. Zo bespaar je energie en betaalt je investering zichzelf terug. Tegelijk stijgt de waarde van je woning, want met moderne gevels en gevelisolatie wordt die hoger ingeschat op de huizenmarkt. Vraag je gratis infogids aan.

Aluminium gevelbekleding, een duurzame keuze

Gevelbekleding is in verschillende materialen verkrijgbaar. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je mooie gevels, kies je best voor een duurzaam materiaal. Aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen die op de markt verkrijgbaar zijn. Het is extreem sterk, wordt niet aangetast door uv-stralen en vocht, het roest of rot niet en trekt niet krom. Aluminium gevelbekleding blijft dan ook jaren mooi. Zonder veel onderhoud bovendien, want aluminium is roestvrij en weersbestendig.

Weetje: Aluminium is duurzaam in de beide betekenissen van het woord. Het kan eindeloos gerecycleerd worden zonder kwaliteitsverlies. Een verantwoorde keuze dus voor jouw gevels.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw gevel

Is aluminium gevelbekleding ook mogelijk voor jouw project? En welke kleuren kan je zoal kiezen? De nieuwe aluminium gevelbekleding Vlak 167 van Deceuninck is zowel geschikt voor nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. Deze gevelbekleding is opgebouwd uit vlakke profielen van 167 mm, die je zowel verticaal als horizontaal kan laten plaatsen. De strakke voegen ogen erg eigentijds.

En de afwerking? Bij Deceuninck werken ze hun aluminium gevelbekleding af met poederlak. Dat levert een zeer robuuste en egale kleurlaag op, die extreem goed zijn kleur behoudt. Zo gaat je gevel jaren mee en heb je er haast geen omkijken naar. Welke van de 16 kleuren uit het Aluroc-gamma is jouw favoriet? Keur hier het kleurenpalet en vraag je gratis staal aan.

Goed om te weten: Je kan de kleur van je gevelbekleding perfect laten matchen met die van je Deceuninck-ramen en -deuren in pvc of aluminium. Dankzij het Smart Colours-principe combineer je probleemloos aluminium met kunststof. Stijlvol en harmonieus totaalplaatje: check!

Graag meer info, of op zoek naar inspiratie? Vraag dan hier je gratis infogids over gevelbekleding aan. Of kijk eens op Pinterest en doe frisse ideeën op door foto’s van realisaties te bekijken. Vraag eventueel een staal van je favoriete gevelbekleding aan om de kleur te bekijken naast die van je ramen. Voor advies op maat kan je terecht bij een verdeler in je buurt. Liever meteen een prijsofferte? Die kan je hier aanvragen. Succes!