Geveltrend: verticaal geplaatste Cedral gevelstroken

Gepubliceerd op 14 Juli 2021

Wil je je gevel een originele, creatieve look geven? Met de duurzame vezelcementstroken van Cedral kun je alle kanten uit, zowel qua kleur als installatie. De nieuwste trend is een verticale plaatsing. Daarmee bekom je een verrassend elegante, eigentijdse uitstraling. Lees er meer over en vraag je gratis staal aan.

Een creatieve gevel met Cedral Sidings

Gevelbekleding van Cedral is niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het biedt ook een waaier aan creatieve mogelijkheden. Zo kun je Cedral-gevelstroken op verschillende manieren plaatsen, waardoor de meest creatieve looks mogelijk worden. Klassiek plaatst men de gevelstroken horizontaal, maar de nieuwste trend is een verticale plaatsing. Die levert bij elke gevel een uiterst strak en hedendaags effect op. Zowel (ver)bouwers als architecten zijn fan. Bekijk projecten met verticaal geplaatste Cedral sidings en vraag je gratis inspiratiebrochure aan.

Verticaal geplaatste gevelstroken voor een elegante look

Waarom zijn verticaal geplaatste Cedral-gevelstroken zo populair? Verticale stroken verlengen een gebouw in de hoogte, wat zorgt voor een architecturale en elegante uitstraling. Origineel en verrassend. Naast ‘overlappend’ en ‘tand en groef’ kunnen de verticale stroken ook alternerend geplaatst worden, waarbij men ze afwisselend op en onder elkaar bevestigt. Maar ook een horizontale plaatsing komt nog vaak voor. Horizontaal kun je met overlappende stroken werken (Lap) of met het tand-en-groefsysteem (Click). Probeer online diverse looks uit.

Cedral, een duurzaam en eigentijds materiaal voor je gevel

Cedral sidings zijn een hoogwaardig en duurzaam gevelmateriaal, geproduceerd met grondstoffen van natuurlijke oorsprong: cement, water en houtvezels. Deze vezelcementstroken zorgen altijd voor een mooie hedendaagse uitstraling. Cedral is ideaal om een mooi geheel te creëren tussen een uitbreiding en je bestaande woning. Maar je kunt ook je nieuwe woning volledig of gedeeltelijk van Cedral-gevelstroken voorzien. Lees meer over de specificaties van Cedral-gevelstroken in de gratis brochure.

Kies je kleur en vraag je gratis staal aan

Cedral-gevelstroken zijn verkrijgbaar in 22 verschillende kleuren die je gevel een unieke look geven. Ga voor wit en beige voor een klassieke stijl, of om muren met weinig lichtinval lichter te maken. De vele grijstinten zorgen dan weer voor een moderne vibe, terwijl de groen- en blauwnuances prachtig opgaan in een natuurlijke omgeving. Je kunt je huis natuurlijk ook een warm, verwelkomend gevoel geven met originele aardekleuren. Vraag hier je gratis staal aan.

Van plan om je droomwoning te bouwen? Is je huidige woning aan een opknapbeurt toe? Met Cedral-gevelstroken creëer je een gevel op jouw maat. Er zijn tal van afwerkingen en plaatsingsmogelijkheden te ontdekken. Overweeg zeker de laatste trend, een verticale plaatsing, voor een originele en elegante look. Vraag je infobrochure aan en ontdek alle mogelijkheden. Vind hier een vakman of verdeler