De perfecte kleur voor je gevel? Cedral inspireert met 4 gloednieuwe kleurcollecties.

Gepubliceerd op

Of je nu bouwt of verbouwt, je huis verdient een uitstraling die helemaal bij jou past. De vier nieuwe kleurcollecties van Cedral, gebaseerd op de laatste woontrends, maken het vinden van de ideale gevelbekleding gemakkelijker dan ooit. Deze inspirerende collecties bieden niet alleen een breed scala aan kleuren en afwerkingen, maar ook duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Gevelbekleding van Cedral wordt namelijk gemaakt uit vezelcement. Het rot of roest niet en gaat langer mee dan klassieke gevelmaterialen. Ontdek je favoriete tinten en vraag meteen je gratis staal aan

Waarom Cedral gevelbekleding? 

De keuze van je gevelbekleding is geen alledaagse beslissing. Daarom is het belangrijk om te investeren in een materiaal dat langdurig mooi blijft. Cedral gevelbekleding van vezelcement is niet alleen sterk, duurzaam en brandveilig, maar het vergt ook minimaal onderhoud. Met een breed scala aan kleuren en afwerkingen vind je zeker wat je zoekt. Of je nu een nieuwe gevel wil personaliseren, een complete gevelrenovatie plant of een opvallend accent wil toevoegen. Ontdek nu 6 goede redenen om voor Cedral sidings te kiezen en vraag je gratis infogids aan.

Maar er is meer: Cedral gevelbekleding stimuleert je creativiteit. Hiermee heb je alle vrijheid om unieke ontwerpen te realiseren die perfect passen bij jouw bouw- of verbouwproject. Experimenteer met kleuren, texturen, formaten en patronen. Probeer verschillende plaatsingsrichtingen voor unieke visuele effecten. Door te kiezen voor een reliëf voeg je nog meer karakter toe. Bekijk uiteenlopende realisaties voor inspiratie. 

Welke kleur kiezen voor je gevel? 

De kleur van je gevel bepaalt grotendeels de uitstraling van je woning. Welke kleur weerspiegelt jouw persoonlijkheid? Past de kleur bij de stijl van je woning, het dak, de ramen en de deuren? Sluit het aan bij de omgeving van je huis? De juiste kleur kiezen voor je gevel kan een uitdaging zijn.

Om jouw kleurkeuze te vergemakkelijken, biedt Cedral de Cedral Collections aan: vier gloednieuwe inspirerende kleurcollecties gebaseerd op de huidige woontrends. Hiermee ontdek je tal van kanshebbers voor jouw unieke gevelontwerp. Vraag nu je gratis kleurstalen aan en leg ze langs je ramen en deuren om direct het resultaat te beoordelen. Een handige keuzehulp!

Vier nieuwe Cedral Collections: tal van tijdloze tinten

Aan de slag gaan met de Cedral Collections is eenvoudig. Verken de vier kleurcollecties en bepaal jouw woonstijl. Mix en match om je huis een persoonlijke en kleurrijke touch te geven!

  1. Design Collection: Graag een strakke, minimalistische uitstraling voor je gevel? Met de tinten uit de Design Collection accentueer je de architectuur van je woning en zet je een gedurfd ontwerp neer. Kies uit een monochroom kleurenpalet met volgende tinten: wit, zilvergrijs, staalgrijs, leisteengrijs, platinagrijs en zwart.
  2. Expressive Collection: Wil je dat je gevel echt opvalt? Gebruik dan intense tinten, geïnspireerd op baksteen, metaal en staal, zoals metaalgroen, baksteenrood, basaltgrijs, leisteengrijs, walnootbruin en tingrijs. Vul bestaande bouwmaterialen aan of creëer een opvallend contrast.
  3. Natural Collection: Droom je van een gevel die perfect past bij de omringende natuur? Kies dan uit kleuren die de zintuigen prikkelen en geïnspireerd zijn door natuurlijke geuren, geluiden en texturen, zoals zandgeel, cacaobruin, parelgrijs, oceaanblauw, kleibruin en walnootbruin.
  4. Classic Collection: Wil je een gevel die bijdraagt aan een rustgevende en uitnodigende sfeer? Ga voor lichte, zachte tinten die rust, elegantie en tijdloosheid uitstralen, zoals kiezelgrijs, theegroen, krijtwit, vanille, hemelsblauw en kleibruin.  

Visualiseer je project en vraag een gratis staal aan

Twijfel je nog over je kleurkeuze? Maak je geen zorgen. Cedral heeft een handige online visualisatie app ontwikkeld. Upload een foto van je huis, kies de kleur, afwerking en legpatroon, en bekijk direct het resultaat. Vraag zeker ook je gratis kleurstaal aan, want daarmee ontdek je snel of je gekozen kleur een match is met je schrijnwerk.

Geef je woning de uitstraling die ze verdient met de vezelcement gevelbekleding van Cedral. Hun vier nieuwe kleurcollecties bieden volop inspiratie en creatieve vrijheid om je gevel te transformeren. Ontdek je favoriete tinten en vraag je gratis kleurstalen aan om de juiste keuze te maken voor karaktervolle gevels waar je trots op kan zijn. 

Lees ook: 
De voordelen van sidings in vezelcement in vergelijking met andere materialen
Geef je huis een moderne uitstraling met duurzame gevelbekleding
Hoe vind je de beste kleur voor je gevel? 

   

standaard