4 nieuwe Cedral gevelcollecties: kwalitatief, duurzaam en tijdloos

26/01/2024

Met Cedral gevelbekleding geef je jouw woning precies de uitstraling die je wil. Maar hoe kies je de juiste kleur die past bij zowel je huis als je levensstijl? Om deze keuze te vergemakkelijken, introduceert Cedral de Cedral Collections: vier inspirerende gevelcollecties die inspelen op de hedendaagse woontrends. Ontdek jouw favoriete tintenvraag gratis kleurstalen aan en maak met vertrouwen je keuze.

Tijdloze uitstraling voor je woning

Of je nu een nieuwe gevellook wilt, een volledige renovatie plant, of een opvallend accent toevoegt, met Cedral gevelstroken heb je alle vrijheid voor jouw unieke ontwerp. Maar hoe begin je? Hoe vind je de ideale kleurencombinatie die jouw gevel tot leven brengt? Cedral introduceert vier inspirerende gevelcollecties die het kiezen van je ideale gevelbekleding eenvoudig én leuk maken.

De Cedral Collections zijn meer dan alleen kleuren, ze zijn geïnspireerd door de wereld om je heen voor jouw droomhuis. Doe ideeën op met de gevelbrochure.

Ontdek de nieuwe Cedral Collections 

De gevel van je woning weerspiegelt jouw unieke stijl en persoonlijkheid. Met de kleurcollecties van Cedral bepaal je moeiteloos jouw woonstijl. Of je nu houdt van donkere of lichte, koele of warme, neutrale of levendige kleuren, de Cedral Collections hebben voor elk wat wils.

De nieuwe Cedral sidings kleurcollecties zijn onderverdeeld in vier woonstijlen, elk met zes kleuren die aansluiten bij de laatste woontrends. Kies uit:

1. Design Collection

Voor een strakke, minimalistische uitstraling die de architectuur van jouw woning benadrukt. Kies uit een monochroom kleurenpalet met tinten als wit, zilvergrijs, staalgrijs, leisteengrijs, platinagrijs en zwart.

Design Collection
Design Collection

2. Expressive Collection

Laat jouw gevel opvallen met intense tinten geïnspireerd op baksteen, metaal en staal. Ontdek metaalgroen, baksteenrood, basaltgrijs, leisteengrijs, walnootbruin en tingrijs voor een sprekend contrast.

Expressive Collection
Expressive Collection

3. Natural Collection

Droom weg bij een gevel die perfect samensmelt met de omringende natuur. Kies uit zandgeel, cacaobruin, parelgrijs, oceaanblauw, kleibruin en walnootbruin voor een zintuiglijke ervaring.

Natural Collection

4. Classic Collection

Creëer een gevel die bijdraagt aan een rustgevende en uitnodigende sfeer. Denk aan kiezelgrijs, theegroen, krijtwit, vanille, hemelsblauw en kleibruin voor tijdloze schoonheid.

Classic Collection
Classic Collection

Bepaal jouw unieke woonstijl en ontdek met welke kleurencombinaties je het gewenste effect kan realiseren. Mix en match naar hartenlust om je huis een unieke en kleurrijke uitstraling te geven.

Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt, kan je gratis kleurstalen aanvragen. Plaats ze naast je ramen en deuren en beoordeel de match met je schrijnwerk. Zo zie je meteen of het beoogde effect wordt bereikt. Vraag hier je gratis kleurstalen aan.

Personaliseer tot in de puntjes

De Cedral gevelcollecties bieden tal van mogelijkheden om je gevels helemaal van jou te maken. Speel niet alleen met kleuren, maar experimenteer ook met texturen, formaten en patronen. Kies voor overlappende stroken (Cedral Lap) of een strakkere look met het tand-en-groefsysteem (Cedral Click). Graag een houtstructuur (Wood), of liever een gladde afwerking (Smooth)? De keuze is aan jou! Download hier je gratis inspiratiebrochure.

Waarom Cedral gevelbekleding?

Cedral sidings zijn gemaakt van vezelcement, een kwalitatief en duurzaam materiaal op basis van cement, zand, kalk en natuurlijke vezels. Hierdoor zijn de gevelstroken bestand tegen diverse weersomstandigheden. Cedral gevelbekleding van vezelcement is bovendien sterk, kleurvast, brandveilig en onderhoudsvriendelijk. Ontdek nu 6 goede redenen om voor Cedral sidings te kiezen en download je gratis infobrochure.

Bereken eenvoudig je materiaal 

Nu je hebt besloten voor Cedral sidings te gaan, rest de vraag: wat heb je precies nodig? Ontdek het snel met de Cedral Calculator. Voer eenvoudig een aantal afmetingen in, et voilà: je krijgt direct een lijst van het benodigde materiaal op het scherm. Handig! Bereken hier je materiaal. Je kan meteen een offerte opvragen voor de installatie door een gecertificeerde Cedral Select Professional. Een zorgeloze oplossing voor een vakkundige plaatsing.

Geef je woning de uitstraling die ze verdient met de vezelcement gevelbekleding van Cedral. De vier nieuwe gevelcollecties bieden volop inspiratie en creatieve vrijheid om je gevel te transformeren. Ontdek jouw favoriete tinten en vraag gratis kleurstalen aan om de juiste keuze te maken voor jouw karaktervolle gevels.

Lees ook: 
De voordelen van sidings in vezelcement in vergelijking met andere materialen
Geef je huis een moderne uitstraling met duurzame gevelbekleding
Hoe vind je de beste kleur voor je gevel? 

In samenwerking met Cedral

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.