Doe-het-zelf bouwen met Ytong: schrijf je in voor de gratis opleiding

Energiezuinig bouwen wordt steeds duurder. Daarom kiezen steeds meer bouwers en verbouwers ervoor om zelf de handen uit de mouwen te steken. De Ytong-opleidingen georganiseerd door Xella zijn dan ook zeer geliefd bij doe-het-zelvers. Wil je ook graag aan de slag met dit veelzijdig bouwsysteem? Reserveer een plaatsje in je agenda voor één van de gratis opleidingen.

Ytong: een energiezuinig product

Ytong is een zeer dankbaar materiaal. Het zorgt voor een uitstekende thermische isolatie, je kunt er eenvoudig luchtdicht mee bouwen, het heeft een grote draagkracht, het is brandbestand en zoveel meer. Ontdek alle kwaliteiten van Ytong.

Opleiding bouwen met Ytong

Met Ytong bouwen gaat gemakkelijk en snel. In de gratis opleiding van Xella leer je de eenvoud van het bouwsysteem kennen. Tijdens deze les leer je gedurende een halve dag het energiezuinige bouwmateriaal Ytong beter kennen: je krijgt een overzicht van de mogelijkheden, krijgt demonstraties van de verwerking van de blokken, ontdekt hoe de blokken in de fabriek geproduceerd worden, krijgt een antwoord op al je specifieke vragen,...

Praktische info

Interesse om met Ytong je droomrealisatie te verwezenlijken? Schrijf je dan in voor één van de opleidingen. Die vinden plaats in Burcht (Antwerpen), Roeselare (West-Vlaanderen) en Heusden-Zolder (Limburg). Ontdek de beschikbare data en de precieze locaties. Op de opleidingsdagen worden alle voorzieningen getroffen om de verspreiding van het virus tegen te gaan (maskers / afstand / beperkt aantal deelnemers / ontsmettingsgel).

Opleidingen voor professionals

Xella organiseert ook opleidingen voor aannemers en bouwvakkers die nog niet met YTONG vertrouwd zijn. Ook op de werf legt Xella uit hoe met Ytong gebouwd moet worden zodat van bij de start op een professionele manier gewerkt wordt. Xella organiseert de (werf) opleidingen voor aannemers en bouwvakkers op aanvraag in heel het land. Aanvragen kunnen gebeuren via ytong-be@xella.be.

Interesse in bouwen met cellenbeton? Ontdek de producten of vraag advies bij een handelaar in je buurt.

In samenwerking met Xella BE nv

Meer nieuws van Xella BE nv

Futureproof bouwen met Ytong: comfortabel wonen in elke levensfase

Wie gaat bouwen, wil liefst zo lang mogelijk van z’n toekomstige woning genieten.

Bezuinig op je energie-uitgaven dankzij massieve buitenmuren met Silka-kalkzandsteen

Zonder de nodige isolatie gaat er zo’n 25% van de warmte in je woning verloren via de buitenmuren

Ytong en brandveiligheid, wat moet je weten?

Op zoek naar een degelijk bouwmateriaal? Dan is cellenbeton het overwegen waard.

7 handige tips om zelf Ytong te plaatsen

Cellenbeton is een dankbaar materiaal voor de zelfbouwer.

GRATIS Nieuwsbrief