Sto gevel - Katrien - 1
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Je gevels isoleren en renoveren tegelijk? Daarom kies je voor een Sto-gevelexpert!

Plannen om je gevels te isoleren en te vernieuwen? Dan kies je best voor een gevelexpert, een professional met jarenlange ervaring. De gevelexperts van Sto begeleiden jou van a tot z en zorgen voor een onberispelijk resultaat. Maar er zijn nog meer voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Houten vloer vernissen
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Hoe vernis je een houten vloer? Check dit stappenplan!

Schuivende stoelpoten, hoge hakken, spelende kinderen … Een houten vloer kan het zwaar te verduren krijgen. Gun hem daarom elke 4 tot 5 jaar een behandeling met vernis. Met die duurzame bescherming laat intensief gebruik geen sporen na op je vloer. Ontdek snel hoe je zelf je vloer vernist.

Keuken schilderen 4
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

De meest budgetvriendelijke keuken make-over? Een schilderbeurt!

Je keuken oogt gedateerd, maar je hebt geen budget voor een nieuwe. Wat nu? Door je keuken een verflaagje te geven, ziet die er weer als nieuw uit en ben je jaren gerust. Van een budgetvriendelijke oplossing gesproken. Ontdek snel hoe je aan de slag gaat!

Fijn laagje chape uitstrooien in drainagemortel voor een betere hechting naar de tegels
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw.

Zelf je vloeropbouw plaatsen? Met dit zelfbouwsysteem lukt het!

Of je nu je badkamer wil plaatsen, je zolderruimte wil herinrichten of een nieuw terras wil aanleggen. Met het Staenisrooster, een robuust zelfbouwsysteem voor kleine oppervlaktes, plaats je je vloeropbouw makkelijk zelf. Zo kun je vaak rekenen op een mooie besparing. Vind de meest geschikte vloeropbouw voor jouw project en ga aan de slag!

Creëer een ruimtelijk interieur met IDA aluminium binnendeuren

Aluminium binnendeuren met glas zorgen voor een scheiding tussen de verschillende ruimtes in je huis of kantoor. Tegelijkertijd laten ze het licht binnen en vergroten ze automatisch het ruimtegevoel. Maak gebruik van een scharnierdeur, een pivotdeur, een schuifdeur of een glazen vast wand, afhankelijk van de transparantie die je in de ruimte wil creëren.

Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Wintertime! Hoe bespaar je energie zonder kou te lijden?

De koude wintermaanden komen eraan. Hoe hou je je energieverbruik onder controle, zonder dat je comfort eronder lijdt? Als je overstapt op een nieuwe condensatieketel, verbruik je gemiddeld tot 40% minder. Hello energiebesparing! Dankzij de vervangpremie van 500 euro is je aankoop extra snel terugverdiend.

Waarom het interessant is om je oude stookolieketel te vervangen door een nieuwe

Je stookolieverwarming vervangen door aardgasverwarming draagt niet bij tot een vermindering van de uitstootgassen om de klimaatdoelstellingen te behalen. Een onafhankelijke studie door een neutrale onderzoeksinstantie RDC Environment toont via een levenscyclusanalyse aan dat de vervanging van stookolieketels door aardgastoestellen niet zou leiden tot een vermindering van de emissie van broeikasgassen over 100 jaar. Je oude stookolieketel vervangen door een nieuwe is een goed idee. Ontdek waarom.

Gespot: slimme opbergoplossingen voor de eigentijdse keuken - 4
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Gespot: slimme opbergoplossingen voor de eigentijdse keuken

Veel opbergruimte creëren in je keuken, zonder bewegingsruimte op te offeren? Daar bestaan slimme opbergoplossingen voor! Ontdek enkele veelbelovende nieuwigheden en benut je keukenruimte optimaal.

Bouwplannen? Bouw volgens de nieuwe BEN-norm

Sinds 2008 moet elke woning die in Vlaanderen gebouwd of grondig wordt verbouwd, voldoen aan de EPB-regelgeving. Deze regelgeving legt eisen op op het vlak van energiegebruik. Daarbij wordt niet enkel rekening gehouden met de materialen waaruit een gebouw is opgetrokken (isolatie, bouwstenen, ramen,…). Ook details van de installaties (ventilatie, warm water, verwarming en koeling) zijn hierin opgenomen. In 2021start een nieuwe fase van de EPB-regelgeving. Ontdek er hier meer over. 

Ontkalk je water met een waterontharder en krijg tijdelijk bij je aankoop een gratis drinkwatersysteem cadeau!

Kalk in het leidingwater is niet altijd zichtbaar maar kan heel wat schade en kosten veroorzaken. Met een waterontharder voorkom je al deze problemen. Combineer je het met een drinkwatersysteem, dan geniet je onbeperkt van heerlijk drinkwater uit je eigen kraan. Kinetico Aquacare lanceert daarom een tijdelijk actie waarbij je bij aankoop van een waterontharder, een drinkwatersysteem ter waarde van 306 euro cadeau krijgt.

Bescherm je toekomstige woning tegen allerlei schade en vermijd financiële problemen

Bouwplannen of middenin een bouwproject? Al tijdens de bouwfase kun je een verzekering afsluiten om je pand te beschermen. Een goede brandpolis verzekert niet alleen schade door brand, maar ook water- en stormschade, glasbreuk, en zoveel meer. Ontdek handige tips voor je keuze!

Tegeltrends 2020 - 3
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Tegels.

Tegeltrends 2020: exit minimalisme, we gaan voor Zuiders en sfeervol

Wanneer je je interieur wil aanpakken, is het altijd een goed idee om inspiratie op te doen.
Zo leer je meer over je voorkeuren en doe je frisse ideeën op. Kijk zeker uit naar een geslaagde look voor je vloeren en wanden, want die bepalen voor een groot deel je interieur. Ontdek de tegeltrends van het komende seizoen en vind je favoriet. 

Pagina's

GRATIS Nieuwsbrief