Simfofit akoestische isolatie voor binnenmuren

Wist u dat Recticel Insulation nu ook akoestische isolatieoplossingen aanbiedt? Houdt u van rust en stilte? Of wilt u een muziekkamer inrichten zonder de buren te storen? Dan is Simfofit® dé oplossing om zelf uw akoestisch comfort te optimaliseren. Dankzij de lichte en flexibele panelen in combinatie met de speciaal ontwikkelde lijm voor akoestische panelen, isoleert u uw binnenmuren in geen tijd. U geniet van een geluidsreductie van -60%, en werkt eenvoudig af met gipskartonplaten zonder veel extra hulpmiddelen.

SimfofitTM panelen bestaan uit gerecycleerde polyurethaanvlokken. Het materiaal waaruit deze panelen bestaan, polyurethaan of PU, zorgt ook voor een zekere thermische isolatie. SimfofitTM is een oplossing met het oog op de toekomst waarbij een optimaal materiaalgebruik voorop staat.

De ideale geluidsisolatie voor uw binnenruimte

SimfofitTM wordt toegepast als akoestische isolatie voor muren zowel bij renovatie als nieuwbouw. De panelen lenen zich perfect voor gebouwen en kamers waar geluidsreductie belangrijk is, zoals voor appartementen, voor slaap- en kinderkamers maar ook voor de living. Als u SimfofitTM toepast, kunt u rekenen op een geluidsreductie van -60% of -12 dB. 

Geluidsisolatie en afwerking in één handomdraai

Voor u begint met de installatie zorgt u ervoor dat de muur zo egaal en zo stofvrij mogelijk is, zodat de panelen zich goed hechten op de muur. De SimfofitTM panelen zijn licht en flexibel. U kunt ze dus gemakkelijk versnijden. Met de bijhorende lijm installeert u ze in een handomdraai. Afwerken doet u eenvoudig met gipskartonplaten die u op de SimfofitTM panelen met dezelfde lijm bevestigt. U kunt dus gemakkelijk zelf aan de slag zonder dat u veel extra hulpmiddelen nodig heeft voor de bevestiging.

Eigenschappen van SimfofitTM

afmetingen: 1200 x 600 mm en 2500 x 600 mm

dikte: 40 mm

6 panelen per pakbij toepassing op muren -60% geluidsreductie: dit komt overeen met Δ RW -12 dB

In samenwerking met Recticel Insulation

Meer nieuws van Recticel Insulation

Je woning isoleren: dit brengt het op

Europa moedigt het isoleren van woningen aan.

Recticel Insulation zet deuren open voor familie

Op zaterdag 7 september 2019 organiseerde Recticel Insulation een familiedag.

Hellend dak isoleren? Zo gebeurd, dankzij deze 5-in-1 oplossing!

Een maximale ruimtewinst en energiebesparing, plus een aantrekkelijk kostenplaatje.

Ultradun maar superefficiënt isoleren? Dit is de nieuwe generatie PU-isolatieplaten!

Wil je maximaal isoleren, maar zo weinig mogelijk ruimte opofferen?

GRATIS Nieuwsbrief