Innovatie: de snelste dakisolatie voor hellende daken

Gepubliceerd op 02 April 2019

Is je dak nog steeds niet geïsoleerd? Dan kun je daar makkelijk wat aan laten doen, met de snelste dakisolatie op de markt. Comfofix-platen worden tussen de dakspanten van je hellend dak geduwd, en klaar! Je vakman hoeft zelfs geen handschoenen aan te trekken.

Je dak isoleren, een dankbare ingreep

Feit: zonder dakisolatie gaat er tot 30% van de warmte in de woning verloren. Dat is warmte waar je wel voor betaalt, maar waar je niets aan hebt. Door je dak te laten isoleren houd je de warmte binnen. Dat is goed voor je comfort en je budget. En ja, ook het klimaat vaart er wel bij.

Verplicht tegen 2020

Je stelt deze klus liever nog wat uit? Think again, want het isoleren van je woning is verplicht. Alle daken van woningen moeten tegen 2020 volledig geïsoleerd zijn. Vanaf 2020 krijg je effectief strafpunten als de woning niet aan de norm voldoet. Dan riskeer je dat je woning ongeschikt verklaard wordt. Niet ideaal, vooral niet als je wil verhuren.

Even duwen, en klaar!

Tijd voor actie dus! Gelukkig bestaan er oplossingen waarmee je gemakkelijk en snel resultaat boekt. De snelste dakisolatie op de markt heet Comfofix. Het is de eerste ‘pop-in-place’ isolatie voor hellende daken ter wereld. Je vakman kan er vlot mee aan de slag. Zowel bij renovatie- als nieuwbouwprojecten. In beide gevallen bespaar je op materiaal en werkuren. Vraag snel je infobrochure aan

Geen nietjes, geen stofmasker

Comfofix is een combinatie van een PIR-plaat en een flexibele plaat. De Comfofix-platen passen perfect tussen de dakspanten, zonder boren, schroeven, nagels of nietjes. Zo haal je het maximum uit de beschikbare ruimte. Je vakman duwt de plaat tussen de dakspanten, en klaar! Hij hoeft zelfs geen handschoenen of stofmasker te dragen.  

Perfect gepast

Hoe komt het dat de Comfofix-platen zo goed passen? Vooreerst zijn ze verkrijgbaar in verschillende breedtes. Plus, de overlap van de flexibele plaat plooit tijdens het induwen vanzelf over de dikte van de PIR-plaat. Comfofix® is verkrijgbaar in twee diktes: 145 en 165 mm. Ontdek meer specificaties en vraag vrijblijvend je offerte aan.

Wil jij snel je hellend dak laten isoleren volgens de isolatienorm? Neem contact op met een specialist in je buurt, of vraag meteen je offerte aan. Onze isolatiegids voor daken bevat heel wat nuttige tips.