Ik wil mijn hellend dak isoleren aan de buitenzijde. Hoe doe ik dit via een aannemer?

Gepubliceerd op 30 September 2016

Maak nu kennis met de vernieuwde Powerroof en Powerroof Max isolatiesystemen voor hellende daken van Recticel Insulation. Deze twee isolatieoplossingen zijn op verschillende punten sterk verbeterd. 

Powerroof en Powerroof Max

Powerroof is een isolatieoplossing speciaal ontwikkeld om hellende daken uit te rusten met doorlopende isolatieschil. Powerroof isolatieplaten zijn perfect geschikt om daken te isoleren en om zolders als woonruimte te kunnen inrichten. Met dit handige systeem plaatst de aannemer het onderdak en isoleert hij in één handeling. Op eenvoudigere daken isoleert de plaatser met Powerroof Max nog sneller dankzij de op voorhand verkleefde, dampopen onderdakfolie.

Wat is er verbeterd en waarom?

Recticel Insulation stelt alles in het werk om steeds betere isolatieoplossingen te ontwikkelen die uw comfort garanderen. Voor Powerroof en Powerroof Max geniet u vanaf nu van een betere brandveiligheid en een sterkere isolatiewaarde (?D 0,022 W/mK).

Dikte (mm)

60

80

90

100

120

140

160

180

R-waarde (m²K/W)

2,70

3,60

4,05

4,50

5,45

6,35

7,25

8,15

 

Vraag nu een offerte aan via een aannemer

Als u even de tijd neemt om het formulier in te vullen via www.recticelinsulation.be/offerteaanvraag, brengen we u in contact met enkele plaatsers in uw buurt die voor uw project vrijblijvend een offerte kunnen opstellen. U ontvangt dan ook wat documentatie met de post en per e-mail.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan