Hoe kan ik het plafond van mijn (kruip)kelder isoleren?

Als u ervoor kiest om het plafond te isoleren, zonder verder af te werken, zijn de Eurowall 21 of Eurowall isolatieplaten van Recticel Insulation uitstekend geschikt hiervoor. Bevestig dan de isolatieplaten mechanisch en met pluggen tegen het plafond van de kelder of kruipkelder. Gebruik maximaal drie pluggen per plaat. Omwille van praktische redenen kunt u de platen ook tijdelijk verlijmen.

U kunt ook kiezen voor isolatieplaten met een gipskarton afwerking. Eurothane G isolatieplaten zijn dan een goede keuze. Deze isolatieplaten hebben afmetingen van 1200 mm x 2600 mm of 600 mm x 2600 mm. Er is een gipskartonplaat aan de binnenzijde die schilder- en behangklaar is. Tussen het gipskarton en de isolatie zit bovendien al een dampremmende laag. Handig.

Surf naar www.recticelinsulation.be voor een verkooppunt in uw buurt.

Recticel Insulation heeft nu ook specifieke oplossingen voor de doe-het-zelver.

Zo kunt u ook aan de slag met Fitforall Home: universele, kwalitatieve PIR-isolatieplaten. Met Fitforall Home isoleert u uw hele woning – of een deel daarvan – in een handomdraai. Dankzij deze ultradunne, universele PIR-isolatieplaten kunt u als doe-het-zelver alle kanten uit.

Wanneer u zelf het plafond wilt isoleren met isolatieplaten met gipskarton, kunt u kiezen voor het Comboprime Home isolatiesysteem met gipskarton, klaar voor afwerking. Met Comboprime Home panelen isoleert u een ruimte en werkt u tegelijk af met gipskarton. Met deze PIR-isolatieplaten kiest u voor topkwaliteit, en ookvoor ultiem gemak. De platen zijn niet alleen superlicht, u kiest ook de geschikte afmeting voor uw isolatietoepassing. Zo gaat het snel vooruit!

Surf naar www.recticelinsulationhome.be voor een verkooppunt in uw buurt.

In samenwerking met Recticel Insulation

Meer nieuws van Recticel Insulation

Isoleer snel en degelijk van dak tot vloer, met PU-isolatieplaten

Je kunt en wilt er niet omheen: tegenwoordig moet je woning goed geïsoleerd zijn.

Isoleer en win een housewarming

Iedereen die tussen 1 januari en 30 juni 2018 Recticel isolatie aankoopt of laat plaatsen, maakt

Xentro® technology van Recticel Insulation breekt records voor PU-hardschuim

Recticel Insulation lanceert nieuwe, revolutionaire oplossingen die u nog beter ondersteunen.

GRATIS Nieuwsbrief