Goed isoleren moet!

Gepubliceerd op 18 August 2014

Een goed geisoleerde woning is vandaag de dag een absolute must. In de winter blijft het binnen aangenaam warm en in de zomer is het langer koel. Door goed te isoleren bespaar je fors op de energiefactuur en verhoog je de waarde van je huis. Ook het milieu vaart er wel bij. Want een lager energieverbruik zorgt voor minder CO2-uitstoot. Bovendien wordt het belang van isolatie steeds meer onderstreept door wetten en regelgevingen.

Je kunt er niet omheen: muurisolatie biedt niets dan voordelen. Door goed te isoleren word je beloond met een lagere energiefactuur en meer wooncomfort. Bij nieuwbouw breng je isolatie aan in de spouwmuur of tegen de binnen- of buitenzijde van de buitenmuur. Bezit je een bestaande woning met muren die niet zijn geisoleerd? Het na-isoleren ervan is technisch perfect mogelijk. Je hebt zelfs de keuze uit verschillende technieken. Doe een beroep op een isolatiebedrijf om na te gaan welke techniek het meest geschikt is voor jouw woning. Deze gespecialiseerde partner gaat de bouwtechnische mogelijkheden na, houdt rekening met eventuele vergunningen en met je budget.  Buiten na-isolatie door de spouw bij te vullen, is er ook een mogelijk om je gevel te verfraaien met een sierpleister, aangebracht op isolatieplaten.  Op de markt vind je hier verschillende leveranciers voor.

Een samenwerking tussen Recticel Insulation & Willco resulteerde in GLOW, een gloednieuw sierpleistersysteem dat beantwoordt aan de noden van de hedendaagse bouwheer. Dit hoogst kwalitatief gevelisolatiesysteem koppelt de onovertroffen esthetiek van pleisterwerken aan de sterke thermische prestaties van een PUR isolatieplaat. Plaat en pleister zijn speciaal op elkaar afgestemd voor een duurzame hechting en lange levensduur.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan