Stippel je perfecte isolatietraject uit

Je dak isoleren? Je buitenmuren isoleren? Je ondergrond isoleren? Of andere isolatiemaatregelen treffen? Stap voor stap geeft de site www.isover.be duidelijk weer hoe je met ISOVER van je huis een warm nest kan maken...

Een verstandige investering vraagt om een verstandige aanpak

Efficiënt isoleren betekent niet alleen een behoorlijke besparing op je energiefactuur, de waarde van je huis stijgt ook. Bij de waardebepaling van huizen spelen de energieprestaties namelijk een steeds grotere rol. En je kan bovendien een beroep doen op heel wat premies. Het na-isoleren van je huis is dus altijd een verstandige investering die zichzelf snel terugverdient.

Het is en blijft natuurlijk een investering. Daarom pak je je isolatiewerken natuurlijk het best op een verstandige manier aan. Met de juiste prioriteiten

1. dakisolatie op de eerste plaats,

2. gevolgd door de isolatie van je buitenmuren

3. en de isolatie van vloeren en plafonds boven koude ruimtes,

4. en  met akoestische isolatie van binnenmuren en –vloeren als kers op de taart. 

Bij ISOVER kan je voor elk van deze 4 stappen in je isolatietraject terecht voor complete systemen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding die garant staan voor kwaliteit en zekerheid op lange termijn. Bovendien zijn ze ook geluidsisolerend en 100% brandveilig.

Complete informatie bij elke stap

Bij elke stap in het isolatietraject krijg je op www.isover.be niet alleen uitleg over welke oplossingen van ISOVER voorhanden zijn, maar ook plaatsingsinfo en –filmpjes, links naar  verdelers, premie-info, en – last but not least – info over hoe je de luchtdichtheid van je woning kan verbeteren. Concreet: hoe je luchtlekken die voor onnodig warmteverlies zorgen, kan vermijden. Want wat heb je aan een goed geïsoleerde woning als er nog steeds warmte verloren gaat door spleten en kieren?

In samenwerking met ISOVER

Meer nieuws van ISOVER

Woningpas moet aanzetten tot renovatie

In het kader van het renovatiepact 2050 besliste de Vlaamse regering de Woningpas in te voeren.

S-peil halen? Denk aan de luchtdichtheid

 De Vlaamse overheid introduceerde begin 2018 het S-peil of schilpeil.

Icopal groendak voor een frisse en ecologische woning

Om de woning koel te houden tijdens warme zomerdagen, denkt men onmiddellijk aan klassieke oploss

Glaswolisolatie in de lift

De isolatiesector stond de afgelopen tijd volop in de belangstelling. Centraal stond daarbij de s

GRATIS Nieuwsbrief