Nieuw: ISOVER Suspente PlaGyp I compatibel met Gyproc-profielen

Met de Suspente Integra2-ophangstangen stelt ISOVER al enkele jaren een ideale tool voor om daken (bijkomend) te isoleren en perfect luchtdicht te maken. Dankzij dit systeem kunnen zowel de halfstijve platen uit minerale wol van het Isoconfort-gamma als het luchtdichtingsmembraan Vario KM Duplex of Vario XtraSafe makkelijk, snel en efficiënt aangebracht worden door ze simpelweg over de ophangstangen te spiezen.

Momenteel is het design van de dop die de ophangstangen afsluiten vernieuwd en werd het systeem herdoopt tot Suspente PlaGyp I. Het nieuw design van de Suspente PlaGyp I-doppen laat namelijk toe om er Gyproc PlaGyp PC 27/60-plafondprofielen op te klikken om afgewerkt te worden met alle types Gyproc-platen, in welke dikte of met welk aantal ook.

Elektrische leidingen komen in de ruimte tussen het dampscherm en de Gyproc-platen die door de Gyproc PlaGYP PC27/60-plafondprofielen wordt gecreëerd. Zo is het niet nodig de isolatieopbouw te doorboren.

De Suspente PlaGyp I-ophangstangen bestaan in 3 afmetingen (minimaal/maximaal): 12 - 16 cm, 16 - 20 cm en 20 - 24 cm.  De lengte van elk van deze Suspentes kan geregeld worden op basis van de gewenste dikte van de isolatielaag.

 

In samenwerking met ISOVER

Meer nieuws van ISOVER

Woningpas moet aanzetten tot renovatie

In het kader van het renovatiepact 2050 besliste de Vlaamse regering de Woningpas in te voeren.

S-peil halen? Denk aan de luchtdichtheid

 De Vlaamse overheid introduceerde begin 2018 het S-peil of schilpeil.

Icopal groendak voor een frisse en ecologische woning

Om de woning koel te houden tijdens warme zomerdagen, denkt men onmiddellijk aan klassieke oploss

Glaswolisolatie in de lift

De isolatiesector stond de afgelopen tijd volop in de belangstelling. Centraal stond daarbij de s

GRATIS Nieuwsbrief