De handige dakgoten van CULLYX®, nu ook voor je woning

Naast dakgoten voor tuinhuizen, carports of andere kleine bijgebouwen, biedt CULLYX® nu ook twee oplossingen voor de dakgoot aan je woning: de klassieke hanggoot HR150 die je met goothaken bevestigt, en de zelfdragende bakgoot BK280 als alternatief voor een getimmerde houten bekisting.

De klassieke hanggoot: snel en eenvoudig

De klassieke hanggoot HR150 is een halfronde dakgoot die je zelf kan plaatsen bij renovatie of nieuwbouw. De installatie is eenvoudig, snel en je hebt niet veel materialen nodig. Duidelijke instructies voor de montage zijn online en als video beschikbaar. Ontdek deze goot in de webshop.

NIEUW: de zelfdragende bakgoot

De zelfdragende bakgoot BK280 van CULLYX® is een goedkoop alternatief voor de klassieke getimmerde bakgoot met zink. De bakgoot moet je niet schilderen en vereist amper onderhoud. In tegenstelling tot de klassieke dakgoot, vraagt de plaatsing van dit soort goten specifieke kennis. Deze goten worden daarom enkel met hulp of volledig gemonteerd door een gecertificeerde vakman van CULLYX®. Vraag hier je offerte aan.

Milieuvriendelijk en op maat

De dakgoten van CULLYX® zijn gemaakt uit milieuvriendelijke materialen: recycleerbaar en duurzaam. Bovendien kunnen de dakgoten ook op maat gemaakt worden.

Makkelijk besteld

Bestellen is eenvoudig. Weet je de maten? Dan kan je de gewenste dakgoten online bestellen via de webshop. Ze worden geleverd met goothaken en de nodige accessoires voor de installatie.

Twijfel je welke dakgoot het meest geschikt is voor jouw woning? Vraag raad via de klantenservice van CULLYX®.

In samenwerking met Cullyx

GRATIS Nieuwsbrief