Renoveer je dak met vezelcementleien en pak je renovatiepremie

03/07/2024

Een dakrenovatie gepland? Vezelcementleien gaan jaren mee en geven je dak een moderne uitstraling. Het overwegen waard dus! Ontdek alle voordelen van vezelcementleien als dakbekleding en leer hoe je tot 400 euro bespaart op de kosten van jouw dakrenovatie. Vervolgens kan je jouw gratis offerte aanvragen bij een Cedral Select dakdekker. Vakkundige plaatsing gegarandeerd!  

Vezelcementleien als dakbedekking: een budgetvriendelijke keuze  

Wie zijn dak en/of gevel wil renoveren, kan kiezen voor vezelcementleien. Vezelcement is een licht, maar hoogwaardig en duurzaam materiaal samengesteld uit cement, kalk, water en vezels. Doordat vezelcementleien gemaakt worden op basis van vezelcement, zijn ze een goedkoop maar kwalitatief alternatief voor natuurleien. Een grote dakoppervlakte te renoveren? Dan kan het prijsverschil hoog oplopen en zijn vezelcementleien zeker een stuk voordeliger. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag je gratis inspiratiegids aan.

Altijd een onberispelijke, strakke look

Naast de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding bieden vezelcementleien steeds een betrouwbare, stijlvolle look. Zo zal je niet snel onzuiverheden of imperfecties ontdekken. Een moderne en uniforme uitstraling gegarandeerd! Bekijk verbluffende projecten met vezelcementleien en laat je inspireren.

Een uitstraling naar keuze voor je dak

Ga je voor vezelcementleien, dan kies je uit een brede waaier aan formaten en kleuren. Je kan de look van je dak volledig naar jouw smaak samenstellen. Ook combineer je naar wens met andere materialen, zoals hout, baksteen of pleister. Dankzij de vele mogelijkheden bepaal jij het patroon voor je dak. 

Vraag hier je gratis offerte voor een professionele plaatsing. 

Duurzame dakbekleding

Vezelcementleien zijn daarnaast stevig en robuust. Ze zijn bestand tegen verschillende weersinvloeden én tegen schommelende temperaturen. Ook schimmels, bacteriën, insecten en ongedierte krijgen geen vat op je vezelcementleien. Kortom, je dak blijft jaren mooi.

Van dak tot gevel

Fan van een rustgevende en eigentijdse look? Laat dan je dak en gevel naadloos in elkaar overlopen. Je kan aan de slag met een ruim aanbod aan formaten, dekkingsvormen en kleuren. Zo creëer je de perfecte continuïteit tussen dak en gevel. Bekijk een inspirerend project met uniforme dak- en gevelbekleding.

Ideaal renovatiemateriaal voor dak en gevel

Waarom vezelcementleien gebruiken bij de renovatie van je dak en gevel? Doordat deze leien zo licht in gewicht, dun en makkelijk te plaatsen zijn, zijn ze heel makkelijk om mee te werken. Ze bedekken onvolkomenheden of aanpassingen en beschermen nieuw geplaatste isolatie. Bovendien kan je ze ook op lichtere dakconstructies plaatsen, zonder dat je de bestaande structuur moet versterken. Bij een gevelrenovatie is het niet noodzakelijk om een extra fundering te voorzien. Met leien kan je trouwens isoleren langs de buitenzijde. Dit zonder breekwerken of plaatsverlies, verder blijft je woning bewoonbaar tijdens de werken. Vind een vakbekwame plaatser of handelaar die werkt met de Cedral kwaliteitsproducten.

Renoveer je dak met Cedral en krijg tot 400 euro terugbetaald

Niet te missen: gebruik je voor je dakrenovatie vezelcementleien en een onderdak van Cedral, dan kan je een renovatiepremie van 100 tot 400 euro ontvangen! Het precieze bedrag van deze renovatiepremie hangt af van de grootte van je dak. Ontdek de premievoorwaarden en vraag hier je premie aan.

Met de vezelcementleien van Cedral geniet je van een strak, duurzaam dak met een uitstraling naar keuze. Bespaar tot 400 euro op je project door bij Cedral je premie aan te vragen. Vraag hier je gratis offerte aan bij een ervaren dakdekker en ontdek hier je premie. Succes!

In samenwerking met Cedral

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.