Dakleien uit vezelcement: speel met kleuren en patronen

Gepubliceerd op 02 Mei 2017
Vezelcementleien Alterna
Vezelcementleien Alterna
Vezelcementleien Alterna
Vezelcementleien Alterna
Vezelcementleien Alterna rood en grijsbruin
Vezelcementleien Alterna rood en grijsbruin
Vezelcementleien Alterna grijsbruin
Vezelcementleien Alterna grijsbruin
Vezelcementleien
Vezelcementleien

Vezelcementleien bieden ontzettend veel mogelijkheden: ze zijn beschikbaar in de meest uiteenlopende kleurschakeringen en kunnen op verschillende manieren gepositioneerd worden. Afhankelijk van het type en het formaat reken je tussen 40 en 60 euro per m² (materiaal + installatie, excl. btw). 

Waarom zijn leien ideaal? Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn. Leien in vezelcement zijn beschikbaar in maar liefst 15 kleuren, van moderne grijstonen tot warme aardetinten. Daarnaast combineren ze zich perfect met andere (bouw)materialen zoals baksteen, natuurhout of pleister. Er zijn ook verschillende manieren om de leien te positioneren. Door voor een bepaald patroon te kiezen, is het mogelijk om allerlei architecturale effecten te creëren en om zelf het gezicht van je woning te bepalen. Je kan de leien zelfs laten doorlopen op de gevel. Tot slot zijn leien licht in gewicht, waardoor het bestaande dakgebinte in de meeste gevallen behouden kan blijven.

Je kan dus naar hartenlust spelen met kleuren en patronen en daarbij je creativiteit de vrije loop laten. Geef jouw woning een persoonlijke toets en creëer zo een omgeving waar je tot rust komt.

 Bestel gratis een leienstaal.

Je keuze gemaakt en op zoek naar een kwalitatieve dakdekker? Vertrouw op een Cedral Select Professional! Je vindt er ongetwijfeld een in jouw buurt.