VELUX helpt je bij het kiezen van je dakvenster!

Om de consument te helpen bij het kiezen van het geschikte dakvenster met toebehoren, ontwikkelde VELUX “Mijn VELUX Oplossing”. Met deze online module vindt men in enkele muisklikken de geschikte productcombinatie voor elke ruimte in huis.

De gebruiker bepaalt eerst of hij een oplossing zoekt voor een plat of een hellend dak. Daarna geeft hij de functie van de in te richten ruimte aan (slaapkamer, badkamer …). Zodra deze gegevens zijn ingevoerd, identificeert VELUX de behoeften waaraan moet worden voldaan en de kenmerken van het product waar de consument op moet letten. De module raadt de consument vervolgens het meest geschikte venster aan en de bijhorende toebehoren voor zowel binnen als buiten.

Bijvoorbeeld: de consument beslist om op zolder een slaapkamer in te richten. Om te zorgen voor een geluidsvrije en comfortabele leefruimte, stelt de module het Energy & Silence dakvenster voor dat het regengeluid met de helft vermindert. “Mijn VELUX Oplossing” suggereert ook een verduisteringsgordijn aan de binnenkant en een zonwering aan de buitenkant, die in de zomer tot 72% van de warmte tegenhoudt. Op het einde ontvangt de gebruiker een technische fiche met de door de module aangeraden VELUX producten

“Mijn VELUX Oplossing” is dus een waardevol hulpmiddel voor iedereen die advies wenst bij zijn keuze en die op zoek is naar de dakvensters en toebehoren die het best bij zijn behoeften aansluiten.

“Mijn VELUX Oplossing” is vanaf 20 februari 2014 beschikbaar op www.velux.be.

In samenwerking met VELUX

Meer nieuws van VELUX

Dakvenster 20 jaar of ouder? Dan is vervangen voordelig voor jou!

De nieuwste generatie VELUX dakvensters verslaan hun voorgangers op heel wat vlakken.

Vervolledig uw dakvenster met een gordijn volgens uw behoeften

Vervolledig uw dakvenster met een gordijn volgens uw behoeften: verduisteren, bescherming tegen d

Een slimmere en gezondere woning!

Stel u voor dat uw dakvensters automatisch frisse lucht binnenlaten wanneer dat nodig is.

GRATIS Nieuwsbrief