Platdakvensters van Velux

 

Platte daken komen meer en meer voor in onze woningen. 
VELUX biedt daarom dakvensters specifiek voor dit type dak aan. 

Deze platdakvensters brengen veel daglicht binnen waardoor u in alle veiligheid, 
en met optimale isolatie, afdichting en comfort van al uw ruimtes kan genieten.

De schoonheid van glas in uw platdakvenster is dat het voor altijd zijn aantrekkelijke vorm en helderheid behoudt, terwijl het geharde oppervlak bestendig is tegen schade ten gevolge van hagel en hagelkorrels. De geweldige isolerende effecten zorgen voor bescherming tegen warmte van buitenaf en koude temperaturen en dempen het storende geluid van buiten.

Platdakvenster met gebogen glas

Een goede keuze voor huiseigenaars met zin voor design. Het gebogen glas zorgt voor de vlotte afstroming van regenwater en een optimale daglichtinval. Deze technologie van het gebogen glas wordt CurveTech genoemd. Het krasvrij, naadloos gebogen glas is onderhoudsvriendelijk. De perfecte combinatie van modern design en intelligente werking. Geschikt voor platte daken met een dakhelling van 0-15°.

Lees meer

Platdakvenster met vlak glas

De ideale keuze voor huiseigenaars die een strak ontwerp willen. Het buitenste beschermglas is krasvrij en omringd door een aluminium profiel. Voor een optimale afvoer van het regenwater is een minimale dakhelling van 2° nodig. Voor een optimale afvoer van het regenwater raden wij een installatie vanaf 5° aan.

Lees meer

Platdakvenster met afdekschelp

Een robuuste afdekschelp, keuze uit acrylaat of polycarbonaat en transparant of 'ondoorzichtig' opaal. De combinatie van een dubbele beglazing en de afdekschelp garanderen optimale energieprestaties en verminderen het contactgeluid van regen en hagel. Voor platte daken met een dakhelling van 0-15°.

Lees meer

Ontrokingsysteem voor platte daken

Voldoet aan de veiligheidsvereisten en voorziet de gebruikers van het gebouw tegelijk van het nodige comfort. Bij brand wordt het venster automatisch geopend zodat rook en andere schadelijke gassen uit het gebouw afgevoerd kunnen worden. Voor platte daken met een dakhelling van 0-15°.

Lees meer

Platdakvenster voor daktoegang

Robuuste afdekschelp in acrylaat of polycarbonaat. Manueel uitzetbaar tot 60° voor vrije doorgang naar het dak. Voor hellende daken met een dakhelling van 0-15°.

Lees meer

Lichttunnels voor platte daken

De lichttunnels voor platte daken zorgen voor natuurlijk licht in gangen, traphuizen, badkamers, kasten en onder platte daken waar het plaatsen van een VELUX platdakvenster onmogelijk is.

Lees meer

In samenwerking met VELUX

Meer nieuws van VELUX

Dakvenster 20 jaar of ouder? Dan is vervangen voordelig voor jou!

De nieuwste generatie VELUX dakvensters verslaan hun voorgangers op heel wat vlakken.

Vervolledig uw dakvenster met een gordijn volgens uw behoeften

Vervolledig uw dakvenster met een gordijn volgens uw behoeften: verduisteren, bescherming tegen d

Een slimmere en gezondere woning!

Stel u voor dat uw dakvensters automatisch frisse lucht binnenlaten wanneer dat nodig is.

GRATIS Nieuwsbrief