VELUX dakvensters en accessoires om de herfst te trotseren

Gepubliceerd op 24 Oktober 2022

Met de herfst in aantocht is het belangrijk om de warmte in huis te houden. Daarnaast is het ook aangenamer om zoveel mogelijk natuurlijk daglicht binnen te laten, om zo elke ruimte een groter, ruimer en inspirerender gevoel te geven. Met dit in het achterhoofd stelt VELUX® een reeks nieuwe dakvensters en accessoires voor met eigenschappen die de energie-efficiëntie maximaliseren en tegelijkertijd ook het daglicht optimaliseren.

VELUX 2in1 en 3in1 dakvensters op zonne-energie

De nieuwe VELUX 2in1 en 3in1 dakvensters op zonne-energie zijn onlangs gelanceerd op de Belgische markt. Wetende dat daglicht bijdraagt aan onze algemene gezondheid en welzijn, helpen de 2in1 en 3in1 dakvensters om uw biologische klok een boost te geven en zo uw productiviteit te verhogen.

Bovendien verhogen deze dakvensters in de drielagige beglazingsvariant het thermisch rendement om zo een gevoel van kou in de winter te voorkomen. Beide zijn ook compatibel met het VELUX verduisterend buitenste zonnescherm om te voorkomen dat de warmte in de winter ontsnapt.

De voordelen van het VELUX 2in1 en 3in1 gamma

Deze nieuwe dakvensters zijn een aanvulling op het assortiment dakvensters van VELUX die een dubbele of driedubbele hoeveelheid daglicht binnenlaten in één enkele installatie. Het 2in1 en 3in1 gamma is ideaal voor ruimtes groter dan 10m2 en combineert een aantal belangrijke voordelen:

  1. Een ultra design dat meer natuurlijk licht binnenlaat (tot 249% meer daglicht dan een standaard enkel dakvenster).
  2. Een goede prijs-kwaliteit verhouding.
  3. Een gevoel van ruimte en perspectief.
  4. Kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met de accessoires, voor een betere beheersing van licht en warmte.

VELUX Smart Home Control

Investeer in slimme oplossingen voor een betere controle, om zo de warmte in huis te houden tijdens de wintermaanden.

VELUX ACTIVE with NETATMO - VELUX ACTIVE is een smart home-oplossing die uw elektrische producten met elkaar verbindt, waardoor gordijnen en rolluiken uw huis automatisch beschermen tegen overmatige warmte. Dankzij de intuïtieve VELUX ACTIVE with NETATMO-app kan u met één klik op uw smartphone uw dakvensters openen om zo een briesje binnen te laten. Via de sensoren kan de VELUX ACTIVE with NETATMO app u alles vertellen over de luchtkwaliteit (Co2), vochtigheid en temperatuur in huis. De app gebruikt de lokale weersvoorspellingen om het sluiten van de dakvensters te activeren als er een regenbui op komst is. Aangezien dit niet ongewoon is in ons land, kan dit wel eens van pas komen!