De kostprijs voor je platdakvensters? Vraag bij Skylux vrijblijvend een offerte aan.

Het Belgische Skylux produceert al drie generaties lang daglichtoplossingen voor platte en hellende daken. Platdakramen, dakvensters, lichtkoepels en lichtstraten, ze hebben het allemaal in huis. Ook kun je er terecht voor innovatieve outdoor living-concepten. Skylux informeert je graag over hun kwaliteitsvolle producten, de persoonlijke service, garantie, service na verkoop, montage en het onderhoud. Benieuwd naar het budget dat je nodig hebt voor je aankoop? Vraag dan vrijblijvend je offerte aan.

Wil je graag een richtprijs voor je nieuwe dakramen, koepels of lichtstraten? Vul het formulier in en vraag je vrijblijvende prijsinschatting aan.

Verlicht je woning en je energiefactuur

De energieprijzen, voor onder andere gas en elektriciteit, gaan al geruime tijd door het dak. Daarom zoeken we allerlei manieren om energiekosten te besparen. Wist je dat je met je dak kunt besparen? Met goede isolatie, maar ook met platdakramen? Doordat je je verlichting overdag niet hoeft aan te steken, bespaar je op elektriciteitskosten. Natuurlijk daglicht is dus goed voor je gezondheid, humeur, concentratie én je energiefactuur. En dankzij de binnenkomende zonnewarmte, moet je de ruimte onder je dak minder verwarmen. Een win-winsituatie dus.

Platdakramen voor nieuwbouw en renovatie

Met een platdakraam haal je gratis daglicht binnen in kamers waar te weinig of helemaal geen ramen zijn. Bij Skylux vind je platdakramen die zowel voor nieuwbouwprojecten als voor bestaande woningen geschikt zijn. Heb je al een platdakraam waarvan de opstand nog intact is? Dan is het ook mogelijk om enkel de koepel te vervangen door een isolerend exemplaar. Met glazen platdakramen behaal je een maximale energiewinst en bovendien scoren ze ook akoestisch goed. Kortom, het zijn toppers op elk vlak.

Haal extra daglicht naar binnen bij je dakrenovatie

Ga je je dak laten renoveren en isoleren? Dat is een goed idee, want via een slecht geïsoleerde woning, gaat er zo’n 30% van de warmte via het dak verloren. En dat is zonde. Isoleer je je dak, dan merk je dat aan je energiefactuur. Wil je van nog meer comfort genieten? Laat dan bij de renovatie van je plat dak ook meteen een of meerdere platdakramen plaatsen. Zo geniet je naast een lage energiefactuur ook van meer daglicht. Slim toch?!

Skylux iWindow

Een echte must-have bij elke dakrenovatie is de iWindow. Dit platdakraam met hoogrendementsbeglazing heeft een isolatiewaarde van 1,0 W/m². Dankzij met zijn strakke, eigentijds design, en de keuze uit 80 verschillende afmetingen, vind je altijd een platdakraam dat bij je past. Bovendien kun je kiezen of je voor een vast platdakraam gaat of voor eentje die je kunt openen.

Specialist in daglichtoplossingen

De missie van het Belgische familiebedrijf Skylux is: zoveel mogelijk daglicht tot bij de mensen brengen. Dit doet het bedrijf al drie generaties lang met allerlei daglichtoplossingen. Geef daglicht een hoofdrol in je project met: dakvensters, platdakramen, koepels, lichtstraten en zelfs outdoor living oplossingen. Check zeker het ruime aanbod bij Skylux.be, laat je informeren in een verkooppunt of bij een installateur, en laat je oplossing plaatsen door een professionele dakwerker.  

Krijg een gedetailleerde prijsofferte

Iedere woning is verschillend. Laat daarom een voorstel uitwerken op maat van jouw project. Benieuwd naar de kostprijs voor platdakramen of andere Skylux daglichtoplossingen? Krijg een gedetailleerde inschatting, vraag bij Skylux vrijblijvend je prijsofferte op.

De kostprijs voor je platdakvensters? Vraag bij Skylux vrijblijvend een offerte aan.

Ontdek meer

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.